![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Sprawy Forum » Ogłoszenia & Propozycje |
Previous topic | Next topic Page 2 of 3 [ 32 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Pomysł] Usunięcie zbędnych rzeczy |
---|
![]() |
21 Oct 2010, o 16:44 |
Wodnik Szuwarek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wiem co to jest. Sam miałeś taki podpis
![]() ![]() ![]() |
Last post |
![]() |
21 Oct 2010, o 16:48 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wodnik Szuwarek wrote: Moim zdaniem nie warto tego trzymać A moim warto i będziemy, bo nie ma potrzeby grania w Mario na kompie, który np. spokojnie uciąga Crysisy... Amen. ![]() |
![]() |
21 Oct 2010, o 16:57 |
Jak sobie chcecie, ale odzwierciedleniem przydatności danego użytkownika na forum jest treść jego postów, a nie jakieś punkciki
![]() |
![]() |
21 Oct 2010, o 16:57 |
jonny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wodnik Szuwarek wrote: no chyba że twoje uploady Rzadko ktoś dziękuje za uplaody. Zdecydowanie większość tej reputacji mam za czasów gdy trzeba było kliknąć na "piwo" żeby zobaczyć link. ![]() Wodnik Szuwarek wrote: to nic nie odzwierciedla Popatrz na swój profil. Masz 500 postów i ponad 1300 punktów reputacji, czyli bardzo klarownie widać, że jesteś pomocny na forum. |
Last edited by jonny on 21 Oct 2010, o 16:58, edited 1 time in total. |
![]() |
21 Oct 2010, o 17:28 |
Piwa pasują na forum, ale reputacja nie bardzo.
[ Dodano: 21 paź 2010, o 17:28 ] Znalazłem przyczynę obecnego stanu rzeczy ![]() dyskusje-o-przyszlosci-systemu-nagrod-na-forum-vt3121.htm |
![]() |
21 Oct 2010, o 17:36 |
kosmita1993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wodnik Szuwarek, i głosowanie pokazało że najwięcej osób chce REPki, więc czemu mamy/mielibyśmy wracać do Piw?
|
![]() |
21 Oct 2010, o 17:55 |
Mało ludzi wtedy było. Przewaga nieznaczna. Po postach widać, że dla większości to była nowość i z ciekawości zagłosowali na reputację.
|
![]() |
21 Oct 2010, o 18:03 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wodnik Szuwarek wrote: Piwa pasują na forum, ale reputacja nie bardzo. Bo czym się różnią? Nazwą? Przynajmniej odpadł problem moderowania i reagowania, gdy ktoś hide'ował jakieś głupoty i wymuszał je za nic. |
![]() |
21 Oct 2010, o 18:04 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tak - reputacja niech zostanie. Nie widzę żadnych przeciw.
|
![]() |
21 Oct 2010, o 18:08 |
pawelooss wrote: Wodnik Szuwarek wrote: Piwa pasują na forum, ale reputacja nie bardzo. Bo czym się różnią? Nazwą? Przynajmniej odpadł problem moderowania i reagowania, gdy ktoś hide'ował jakieś głupoty i wymuszał je za nic. Tak, chodzi o nazwę. Można tylko to zmienić i grafikę. Tylko co byłoby minusem? IuDeX wrote: Tak - reputacja niech zostanie. Nie widzę żadnych przeciw. Być może zobaczyłbyś w ankiecie. |
Last edited by Wodnik Szuwarek on 21 Oct 2010, o 18:08, edited 1 time in total. |
![]() |
21 Oct 2010, o 18:08 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
21 Oct 2010, o 18:16 |
Wodnik Szuwarek, ale po co teraz mieszać w skrypcie forum i dodawać roboty Pawłowi? I do tego przechodzić na gorsze? Przecież jedno i drugie to sposób dziękowania - forma podziękowania jest małoistotna. A skoro jak sam Paweł napisał nie obciąża to bardzo forum to po co grzebać w tym co działa i sprawuje się dobrze?
|
![]() |
21 Oct 2010, o 18:18 |
A po co to forum jak jest google?
|
![]() |
21 Oct 2010, o 18:20 |
Wodnik Szuwarek, no teraz palnąłeś.
![]() Wodnik Szuwarek wrote: A po co to forum jak jest google? A po co REPMOD (plusy i minusy) jak jest BEERMOD (tylko plusy)? Ja się wycofuję z dyskusji bo jak dla mnie to się tutaj zaczyna nabijanie postów. ![]() EDIT: Wodnik Szuwarek wrote: No więc właśnie masz odpowiedź na swoje wcześniejsze pytanie. Czyli jak: zostajemy przy google i beermodzie (bo są proste i łatwe w użyciu), czy jednak wybieramy te lepsze: forum i repmod co mają więcej opcji? |
Last edited by kosmita1993 on 21 Oct 2010, o 18:27, edited 2 times in total. |
![]() |
21 Oct 2010, o 18:24 |
No więc właśnie masz odpowiedź na swoje wcześniejsze pytanie.
[ Dodano: 21 paź 2010, o 18:24 ] kosmita1993 wrote: Ja się wycofuję z dyskusji bo jak dla mnie to się tutaj zaczyna nabijanie postów. ![]() Jeśli do mnie pijesz, to ci się nie udało. Ponad 100 swoich starych postów wygasiłem, bo uznałem je za spam. Zresztą licznik można wyłączyć. |
Top |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3 Next Page 2 of 3 [ 32 posts ] Previous topic | Next topic |
|