![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Symbian S60 » Patche & Tuning » Modyfikacje S60v5 (^1) » Zmodyfikowane softy - Custom FW S60v5 (^1) |
Forum rules![]() |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 11 posts ] Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[5800XM] v51.0.006.C6 by PNHT |
---|
![]() |
6 Sep 2010, o 21:08 |
Sprite3G ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Po kliknięciu kilka innych screenów .
![]() Changelog: * HS Widget n97/c6 * Przesuń aby odblokować * Menu 5 × 4 4 × 4 itd. (podobno możliwe, ale co i jak to nie wiem, proszę o info) * Aplikacje - Quickoffice - Adobe PDF - Zip Manager * 50-55MB RAM na starcie, 45-50mb, podczas pracy * Aktualizacja - Aplikacji e-mail - Odtwarzacza muzyki - Przeglądarki zdjęć - Aktualizacja kontaktów - Przeglądarka internetowa n97/c6 - Aktualizacja Flasha do n97/c6 - Wyszukiwanie w Internecie aktualizacji do n97/c6 * Odtwarzanie plików .WMV * Instalowanie plików bez podpisywania * Ustawienia zaawansowane SIP * Dodany polski pakiet Film prezentujący soft . UWAGA!!!!!! Po rozpakowaniu zobaczymy coś takiego: ![]() Jak widać plików jest 6 a nie 7. I tak powinno zostać nie dogrywamy nic, poprostu te 6 plików kopiujemy do “C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356″ i flashujemy JAFem. Wszytskie operacje na swoim telefonie robisz na swoją odpowiedzialność !! |
Last post |
![]() |
![]() |
7 Sep 2010, o 19:44 |
bussik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A można to zrobić Phoenixem bo JAF mi ruszyć nie chce?
Pozdro |
![]() |
![]() |
7 Sep 2010, o 19:48 |
bastard3son ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bussik wrote: A można to zrobić Phoenixem bo JAF mi ruszyć nie chce? Nie można. Zabił byś telefon. Spróbuj odinstalować J.A.F.a i zainstalować najnowszą wersję.Pozdro |
![]() |
![]() |
7 Sep 2010, o 20:02 |
dlaczego?
POZDRO [ Komentarz dodany przez: bastard3son: 7 września 2010, o 19:58 ] Bo Phoenix jest programem stricte serwisowym, a J.A.F. powstał dla szerszych celów. ![]() edit by bussik/ a dlaczego mi jaf nie chce odpalić? Stoi ciągle na pkey.exe i nie chce ruszyć ani zmaksymalizować, mam windows 7 |
![]() |
![]() |
7 Sep 2010, o 20:08 |
no to super, dzięki za wszelką pomoc
|
![]() |
![]() |
7 Sep 2010, o 20:23 |
mam home premium
|
![]() |
![]() |
8 Sep 2010, o 13:08 |
ten soft pozwala na instalacje bez certyfikatu, a czy można wgrywać patche?
pozdro |
![]() |
![]() |
8 Sep 2010, o 16:02 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bussik, wydaje mi się, że skoro można instalować bez certa, to jest zhackowany - tym samym wystarczy tylko zainstalować RomPatchera i hajda.
![]() |
![]() |
![]() |
8 Sep 2010, o 22:21 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
co do jafa to on działa na win7 tylko trzeba mieć emulator v7 i ustawiać tryb zgodności na XP dla wszystkich exeków.
Uruchamiałem tak, jak będę miał normalniejszego neta to zaupam go i napisze poradnik o uruchamianiu bo ja się męczyłem z hoppkiem z godzine żeby to uruchomić ale w końcu się udało ![]() |
![]() |
![]() |
21 Sep 2010, o 04:05 |
Crixu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam więc tak mam ciekawy problem
![]() |
![]() |
![]() |
12 Oct 2010, o 22:12 |
czarny_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kontakty ulubione nie działają poprawnie
zawartość na pulpicie 'ulubione kontakty' nie przyjmuję żadnego kontaktu zaś kontakty ulubione nie wyświetlają się na liście kontaktów w ogóle |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 11 posts ] Previous topic | Next topic Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Symbian S60 » Patche & Tuning » Modyfikacje S60v5 (^1) » Zmodyfikowane softy - Custom FW S60v5 (^1) |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)