Register Login

Site RulesFAQSearchContact
PortalBlogWikiChat





Previous topic | Next topic
Page 1 of 1 [ 13 posts ]
Print view
Write comments Post new topic


Wgrywanie polskiego langpacka

Post Wgrywanie polskiego langpacka 5 Jan 2011, o 17:24

Male - Expert  Posts/Topics4427/480  Reputation point 5230 
Offline  Profile 
Windows 7 Firefox
Zdarza się że wychodzi najnowsza wersja oprogramowania bez polskiego języka. Zamiast robić downgrade, bo ktoś nieświadomie ją wgrał (znane przypadki na forum) albo czekać aż się pojawi polska wersja lub nie pojawi (tak też się zdarza), można podmienić langpack ze starszej wersji oprogramowania z polskim językiem.

Testowane na E52 i Phoenix.
Wersja oprogramowania v53 EN
Wersja langpacka v52 PL

Image

Image

[ Dodano: 5 sty 2011, o 16:24 ]
Z ciekawości wgrałem langpacka z najstarszej wersji v21 i wszystko jest OK, tylko brakuje jednej pozycji w menu i kilka ikon jest zastąpionych standardową, bo w późniejszym v51 wprowadzili zmiany.

Last post
Reply with quote 


Post Re: Wgrywanie polskiego langpacka 20 Jan 2011, o 21:04

Male - User  Posts/Topics2/0  Reputation point 0 
Offline  Profile 
Windows XP Chrome
A czy na E71 jest to możliwe, bo nie widze podobnych plików.

Image
Reply with quote 


Post Re: Wgrywanie polskiego langpacka 20 Jan 2011, o 21:20

Male - Expert  Posts/Topics4427/480  Reputation point 5230 
Offline  Profile 
Windows 7 Firefox
......._prd.v...... to twój langpack.
Reply with quote 


Post Re: Wgrywanie polskiego langpacka 7 Jul 2011, o 10:45

Male - User  Posts/Topics1/0  Reputation point 0 
Offline  Profile 
Windows XP Opera
Mógłbyś wytłumaczyć mi to krok po kroku? Zainstalowałem najnowszego softa 7.97 który nie ma jeszcze wersji polskiej i teraz chciałbym to naprawić.
Reply with quote 


Post Re: Wgrywanie polskiego langpacka 7 Jul 2011, o 13:43

Male - Expert  Posts/Topics4427/480  Reputation point 5230 
Offline  Profile 
Windows 7 Firefox
Nie ma co tłumaczyć. W pierwszym poście jest napisane.
Reply with quote 


Post Re: Wgrywanie polskiego langpacka 10 Jul 2011, o 19:18

Male - User  Posts/Topics6/0  Reputation point 0 
Offline  Profile 
Windows 7 Firefox
Witam,próbuje tym sposobem zmienić langpacka w sofcie do N96 30.101 i niestety PHOENIX przy podmianie pliku z softu 30.033 wywala mi komunikat http://imageshack.us/photo/my-images/22 ... niety.jpg/ .Co mogę z tym zrobić?
Reply with quote 


Post Re: Wgrywanie polskiego langpacka 11 Jul 2011, o 14:37

Male - Junior Admin  Posts/Topics4927/227  Reputation point 5466 
Offline  Profile   
Windows XP Opera
No widzisz przecież, nie może odnaleźć pliku.. na pewno w dobre miejsce wtryniłeś?
Reply with quote 


Post Re: Wgrywanie polskiego langpacka 11 Jul 2011, o 18:07

Male - User  Posts/Topics6/0  Reputation point 0 
Offline  Profile 
Windows 7 Firefox
Sprawa rozwiązana,plik jest w dobrym miejscu.Wystarczyło usunąć ostatni plik i wszystko poszło
Reply with quote 


Post Re: Wgrywanie polskiego langpacka 27 Oct 2011, o 18:45

Male - 10%  Posts/Topics12/4  Reputation point 0 
Offline  Profile   
Windows 7 Opera
A jakie pliki wybrać w Nokii 7230? Mam softa 11.81 na rm-598.
Reply with quote 


Post Re: Wgrywanie polskiego langpacka 27 Oct 2011, o 19:27

Male - Expert  Posts/Topics4427/480  Reputation point 5230 
Offline  Profile 
Windows 8 Firefox
7230 to nie Symbian, ale nie ważne, chodzi o plik ppm.
Reply with quote 


Post Re: Wgrywanie polskiego langpacka 7 Sep 2015, o 19:36

Male - Administrator  Posts/Topics12082/1215  Reputation point 17485 
Offline  Profile  WWW   
Windows 7 Firefox
Screeny wygasły.
Reply with quote 


Post Re: Wgrywanie polskiego langpacka 31 Dec 2015, o 15:02

Male - 10%  Posts/Topics24/3  Reputation point -3 
Offline  Profile 
Windows 7 Firefox
Można prosić o reupload, bo nie widać żadnych screenów w 1 poście.
Reply with quote 


Post Re: Wgrywanie polskiego langpacka 2 Jan 2016, o 10:17

Male - Friend  Posts/Topics695/70  Reputation point 1132 
Offline  Profile 
Windows Phone 8 Internet Explorer
Kami3n147 wrote:
Można prosić o reupload, bo nie widać żadnych screenów w 1 poście.

Co prawda nic trudnego w tym nie widzę, ale mogę się tym jutro zająć.

[ Dodano: 1 sty 2016, o 19:42 ]
Zgodnie z obietnicą
Image
Przenosimy plik z (u mnie) prawego folderu do folderu z softem (u mnie- rm-596); usuwamy lub jak ja przenosimy plik bez j.polskiego do innego folderu.
Image
Potem normalnie wgrywamy Phoenixem wg. tego poradnika.
PS. Tutaj jest soft Euro3 w folderze, a więc z językiem polskim, ale po prostu nie chciało mi się ściągać specjalnie softu bez PL :)

Top
Reply with quote 

Write comments  Post new topic

Page 1 of 1 [ 13 posts ]
Previous topic | Next topic

Search for

Jump to
 


Users browsing this forum: No registered users and 6 guests