adrian-93 wrote:ale nie należało usuwać takiej grupy jak Helper
adrian-93 wrote:mówię o tym bo co najmniej 3 osoby w tygodniu pisały do mnie na gg lub pw
adrian-93 wrote:Nie rozumiem po co ma być na forum grupa redaktor jeżeli będzie się ona zajmować blogiem.
adrian-93 wrote:a nie usuwać grupę którą żyło całe forum!
nie jestem na Ciebie zły bo ostatnio i tak rzadko wchodzę na forum bo jakoś wydaje mi się że jest tu miej ludzi niż np. maj/czerwiec/lipiec/sierpień 2009, a po drugie wygląd forum też mi nie sprzyja, ale tak jak powiedziałeśpawelooss wrote:Zdanie nad wyraz przesadzone. Wiem, że jesteś na mnie zły, gdyż w Twoim mniemaniu "wykopałem Cię z grupy", ale niestety strona się rozwija, a "jeszcze się taki nie narodził, co by wszystkim dogodził".
więc innym może to odpowiadać a mi nie, no ale trudno ja tu nie decyduję tylko widzę że rozwija się jedynie dział znajdujący się w dolnej części strony czyli HYDE PARK, oraz Ogłoszenia & Propozycje.pawelooss wrote:"jeszcze się taki nie narodził, co by wszystkim dogodził"
adrian-93 wrote:tylko widzę że rozwija się jedynie dział znajdujący się w dolnej części strony czyli HYDE PARK, oraz Ogłoszenia & Propozycje.
adrian-93 wrote:a po drugie wygląd forum też mi nie sprzyja
lulinha10 wrote:Chodzi o niespotykane telefony (np. HTC HD2), mam dostęp do m.in. tego telefonu i mógłbym go opisać z punktu widzenia przeciętnego człowieka.
Return to Ogłoszenia & Propozycje
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests