by 1st » 10 Nov 2010, o 00:12
podobny temat i wg mnie rozsądna riposta......
pomysl-na-forumowe-pijawki-vt14375.htm#p3864801st wrote:A co wam przeszkadza że ktoś coś stąd ściąga? Jeśli nie tu to znajdzie 1000 innych stron gdzie może znaleźć poszukiwane softy. A rejestrując się w pewnym stopniu rozpowszechnia wiedzę o istnieniu tego forum i być może jego kolega/koleżanka tu zajrzy, być może będzie miał/miała coś wartościowego do napisania. Ograniczając dostęp/pobieranie w pewnym momencie stanie się tak że na forum zostaną samu uploaderzy, admini i mody, forum zacznie "kisić się" we własnym sosie. Ot takie moje przemyślenia...
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 9 listopada 2010, o 23:38 ]Dodałem cytat, gdyż tamten temat jutro wygaśnie. Co do wpisu, w pełni się z tym zgadzam i nie rozumiem w ogóle tych całych zarzutów o "pijawki", które są zjawiskiem naturalnym na forach.co prawda jeśli dyskusja zbacza na złe tory to modzi powinni interweniować, jeśli natomiast ktoś się dopytuje (zależy w jakim temacie) to posterzy powinni udzielić mu pomocy. Po to jest forum i dzięki temu się rozwija. Nie każdy posiadacz telefonu jest alfą i omegą i może potrzebować trochę podpowiedzi na początku, chociaż te podpowiedzi są banalne dla "starych wyg". Spróbuj wyszukać "wgrywanie firmware e52"
search.php?keywords=wgrywanie+firmware+e52&terms=all&author=&sc=1&sf=all&sr=posts&sk=t&sd=d&st=0&ch=300&t=0&submit=Szukajraptem 600 postów i postaw się teraz w sytuacji świeżego usera który ma się przez to wszystko przedrzeć.....
Wg mnie forum powinno wybaczać drobne błędy...... będzie bardziej przyjazne i ludzie chętniej będą tu zaglądać.
.:aRt:.