[RM-443] Nokia 6303 classic

Paczki, dzięki którym będziesz mógł wgrać najnowszy soft do telefonu.

Post by dario_mce » 20 May 2010, o 09:48

Oprogramowanie do
Nokii 6303c (RM-443)


Image




Oznaczenia paczek

Major Package - paczka główna, zawierająca softy niebrandowane (oczywiście w j. polskim).
Minor Package -- aktualizacja paczki głównej, zawierająca softy brandowane (operatorskie).




Wersja 9.10 v6

Major Package X.00

Polskie Product Codes:
Code: Select all
Please Login or Register, to see this Content

Linki do paczki:
Code: Select all
Please Login or Register, to see this Content




Wersja 8.90

Major Package

Polskie Product Codes:
Code: Select all
Please Login or Register, to see this Content

Linki do paczki:
Code: Select all
Please Login or Register, to see this Content




Minor Package 8.90

Polskie Product Codes:
Code: Select all
Please Login or Register, to see this Content

Linki do paczki:
Code: Select all
Please Login or Register, to see this Content
Forum jest jak Google tutaj wszystko znajdziesz :)

Za ten post dario_mce otrzymał/a punkty reputacji.
dario_mce Male
dario_mce
Friend

User avatar
 
Offline
 
Telefon: 5800 xm
Soft: 52.0.007
Operator: Orange
Location: Mysłowice

Joined: 16 Jan 2010
Online: 29d 17h 12m 49s
Posts: 494Topics: 149
Reputation point: 372
    Windows Vista Opera

Post by adam111 » 27 kwi 2009, o 00:00

BoTs RoX! :D
adam111 Mężczyzna
Oddajcie mi cześć!
50%

Avatar użytkownika
 
Online
 
Telefon: Nokia 3110c
Soft: v. 05.50
Operator: -----

Joined: 30 mar 2009
Online:
Posts:    •  Topics:  
    Ubuntu  Firefox

Post by WujeK# ;* » 25 Jul 2010, o 06:39

mam pytanie czy ta paczka ma polski PC ; D ??

[ Dodano: 25 lip 2010, o 07:39 ]
WujeK# ;* Male
10%
 
Offline
 
Telefon: Nokia e52
Operator: Orange

Joined: 11 Jul 2010
Online: 1d 2h 47m 26s
Posts: 27Topics: 6
Reputation point: 2
    Windows XP Firefox

Post by pawelooss » 25 Jul 2010, o 08:43

WujeK# ;*, błagam... :facepalm: A rubryki "Polskie Product Codes" od parady tam są? :roll:
ImageImageImage

Kolekcja ➔ Apple iPhone 5s && BlackBerry Curve 9320 && Ericsson A2618s, A2628s && HTC HD2 && MaxCom MM432BB
&& Motorola RAZR V3, V2288 && Samsung Galaxy S && Siemens A52 && Sony Ericsson C902 && Sony Xperia E, Xperia Z3 Compact
&& N♥kia 100, 1100, 1110, 1600, 1616, 3100, 3110c, 3210, 3310, 3410, 3510i, 5510, 5800XM, 6020, 6230i, 6300, 6303c, 6610i, 7360

&& N♥kia Lumia 730 Dual SIM, Lumia 800, E50, E51, E52, E7-00, N8-00, N900, N9-00, N95 8GB, N-Gage && OnePlus 5T && Tracer Ovo 1.2 :)
pawelooss Male
Pan i Władca!
Administrator

User avatar
 
Offline
 
Telefon: N♥kia E52 || One+ 5T || iPhone 5s
Soft: CFW 081.003 || Android 8.1 || iOS 10
Operator: Play
Age: 26
Location: Ruda Śląska

Joined: 27 Feb 2009
Online: 641d 1h 32m 18s
Posts: 11746Topics: 1114
Reputation point: 17228
    Symbian Mozilla

Post by maqus13 » 4 Mar 2012, o 06:21

Potrzebuję najnowszą paczkę :) tylko nie na rapdishare :D czekam na pomoc
maqus13 Male
20%

User avatar
 
Offline
 
Telefon: Nokia Asha 302
Soft: v14.26
Operator: Heyah
Age: 25
Location: Prudnik

Joined: 10 May 2009
Online: 31d 57m 52s
Posts: 41Topics: 7
Reputation point: 8
    Windows XP Opera

Post by EriX05 » 4 Mar 2012, o 08:54

Code: Select all
Please Login or Register, to see this Content

pobierz sobie z tego programu . =D
EriX05 Male
Friend

User avatar
 
Offline
 
Telefon: Sony Xperia L
Soft: 4.2.2
Operator: Plus
Age: 22
Location: Kraśnik

Joined: 23 Dec 2010
Online: 35d 12h 23m 46s
Posts: 988Topics: 225
Reputation point: 724
    Windows XP Opera

Post by ^Joint Doctor^ » 27 Apr 2012, o 20:37

Czy ktoś może wrzucić tutaj najnowszy soft do tego telefonu niebrandowany? Byłbym bardzo wdzięczny...
Image
^Joint Doctor^ Male
Żaden telefon nie jest mi obcy... :)
30%
 
Offline
 
Telefon: Nokia E72-01
Soft: 091.003
Operator: Plus
Age: 28
Location: Gniewkowo

Joined: 20 Jul 2009
Online: 3d 4h 25m 17s
Posts: 84Topics: 28
Reputation point: 30
    Windows 7 Chrome

Post by ksawer20 » 19 Aug 2018, o 20:32

Witam
Czy ktoś może mi podrzucić pewny soft v09.10 lub nowszy do nokii 6303c rm-443,ponieważ
próbowałem wgrać kilka softów od chomików,ale nie udało się,ponieważ przy wgrywaniu
wyskakiwały błędy.
Z góry dziękuję i
Pozdrawiam.
ksawer20 Male
0%
 
Offline
 
Telefon: nokia 6303
Operator: Orange

Joined: 19 Aug 2018
Online: 5h 59m 39s
Posts: 3Topics: 0
Reputation point: 0
    Android Chrome

Post by Navia » 26 Aug 2018, o 09:36

ksawer20 wrote:próbowałem wgrać kilka softów od chomików,ale nie udało się,ponieważ przy wgrywaniu
wyskakiwały błędy.
Ten powinien działać bez problemu :
Code: Select all
Please Login or Register, to see this Content
Nic nie wiem ale się wypowiem.
Philips Fisio -> Nokia 3310 -> 3510i -> 6100 -> 7200 -> 6230 ->6300 -> 6500 -> 6300 -> E51 -> E52 -> E72 -> E52 / E72 -> E72 -> E6-00 -> N8 -> E6-00 -> E7-00-> LG K10 2017
http://www.bez-kabli.pl/ Internet bez kabla
http://forum-laptopy.info.pl/ Problem z laptopem?
http://www.my-navia.pl Problem z nawigacją?
http://chomikuj.pl/G.o.o.g.l.e Chomik
Navia Male
Friend

User avatar
 
Offline
 
Telefon: LG K10 2017
Operator: T-Mobile

Joined: 24 Apr 2012
Online: 12d 20h 33m 44s
Posts: 823Topics: 35
Reputation point: 203
    Windows 10 Firefox

Post by nemo333 » 4 Sep 2018, o 14:31

ksawer20 wrote:ponieważ przy wgrywaniu
wyskakiwały błędy.
Jakie błędy?
Znacznie łatwiej byłoby jakbyś podał ich treść bo soft możesz mieć dobry ale w złe miejsce wrzucony
Image
nemo333 Male
fb.com/nemowaKK
Sponsor

User avatar
 
Offline
 
Telefon: BlackBerry Curve 9320
Operator: ----------

Joined: 26 Jun 2009
Online: 434d 21h 2m 12s
Posts: 8968Topics: 96
Reputation point: 6410
    Windows 10 Chrome

Post by ksawer20 » 2 Oct 2018, o 22:29

Wyskakuje mi taki błąd : 0X8400A814

[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 1 października 2018, o 11:51 ]
Gdzie ten błąd?

[ Dodano: 1 paź 2018, o 23:40 ]
Na początku jak znajdzie sterowniki,to potem wyskakuje ERROR i powyższy numer błędu.
Nadmienię tylko,że tel.był sprawny,ale podczas przywracania ustawień fabrycznych padła bateria i
teraz fon nie chce się włączyć,ani nie reaguje na ładowarkę (bateria inna dobra naładowana).

[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 2 października 2018, o 01:04 ]
Piszesz w temacie dotyczącym paczki z oprogramowaniem. Nie udzieliłeś bliższych szczegółów, więc dopytuję: czy aby na pewno ten błąd pojawia się w momencie instalowania takiej paczki? A jeśli nie o nią chodzi (a o któryś z programów do flashowania), to pytanie powinieneś zadać w innym miejscu, w działach pomocy technicznej.

[ Dodano: 2 paź 2018, o 23:29 ]
Ten błąd pojawia się przy próbie wgrywania softu Foenixem.
ksawer20 Male
0%
 
Offline
 
Telefon: nokia 6303
Operator: Orange

Joined: 19 Aug 2018
Online: 5h 59m 39s
Posts: 3Topics: 0
Reputation point: 0
    Android Chrome


Return to Paczki z oprogramowaniem

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests