![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Off-Topic |
Previous topic | Next topic Page 1 of 2 [ 16 posts ] Go to page 1, 2 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Wasze osiągnięcia |
---|
![]() |
23 Jul 2010, o 15:01 |
BlackJaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam, w tym temacie chodzi mi o to żeby każdy powiedział o "Swoich" osiągnięciach, np. że wygrał jakieś zawody czy coś w tym stylu
![]() A więc ja zacznę moim największym osiągnięciem był "taniec" oczywiście nowoczesny, zmierzyłem się z paroma osobami a może nawet różnymi grupami w moim województwie. Chodziłem jakiś czas do szkoły gdzie się uczyłem tańczyć i tam wytypowali 3 najlepszych tancerzy ( właśnie ja byłem jednym z nich ![]() ![]() Teraz wasza kolej ![]() ![]() ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
23 Jul 2010, o 15:35 |
Agentix ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja między innymi wygrałem konkurs na oficjalny motyw NH
![]() |
![]() |
![]() |
23 Jul 2010, o 16:25 |
Inku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wygrałem konkurs NH na poleconych uzytkownikow
![]() a tak to nie wiem chyba nic innego ![]() |
![]() |
![]() |
23 Jul 2010, o 16:49 |
kosmita1993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja kilka razy dostawałem wyróżnienia za konkurs matematyczny Kangur (w podstawówce i gimnazjum miałem zawsze najwięcej punktów z całe szkoły). Oprócz tego wygrane zawody strażackie gminne i powiatowe, a na wojewódzkie nie pojechaliśmy przez powodzie.
![]() Aha, pierwsze miejsce w kategorii Patcher roku na forum. ![]() Jak sobie coś jeszcze przypomnę to dopiszę. |
![]() |
![]() |
23 Jul 2010, o 17:37 |
Mistrzunio94 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wicemistrz powiatu w tenisie stołowym kat gimnazjum chłopcy 1-3 ; P
|
![]() |
![]() |
23 Jul 2010, o 17:51 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zobaczcie moją stronę Wikipedysty.
![]() kosmita1993, moje max w Kangurze to 6. miejsce w regionie i wycieczka do Berlina. ![]() |
![]() |
![]() |
23 Jul 2010, o 18:16 |
ryba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Każdy się chwali to ja też mogę!
Finalista konkursu programistycznego OIG Finalisty olimpiady fizycznej i matematycznej Certyfikat j. angieslkiego FCE Praca dla firm takich jak Volantis czy PM Doradztwo Gospodarcze Zdany egzamin prawa jazda za pierwszym podejściem ![]() |
![]() |
![]() |
23 Jul 2010, o 22:06 |
bastard3son ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prawo jazdy od 25 listopada 2009, zdane za pierwszym podejściem.
Zdana matura w 2010 roku Przyjęcie na studia na Wydziale Transportu, kierunek Transport na Politechnice Warszawskiej. ![]() [ Komentarz dodany przez: michero: 23 lipca 2010, o 21:06 ] O, ja też Transport, ale na śląskiej:) |
![]() |
![]() |
23 Jul 2010, o 22:24 |
hoppek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W piątej klasie był taki egzamin kompetencyjny.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
23 Jul 2010, o 22:30 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mam rangę HP MOD na NH.
![]() 2 miejsce w ogólnopolskim konkursie OPEL Szpot. -> rower przepadł ![]() Trzykrotnie wygrałem wycieczkę do ośrodka - Poznajemy Parki Krajobrazowe Wielkopolski Wyróżnienie jakieś w Kangurze Trzecie miejsce w liczbie rzuconych pkt w moim roczniku w lidze koszykówki ![]() Długo mógłbym wymieniać - w domu dziesiątki książek z różnych konkursów itd. itp. ![]() |
![]() |
![]() |
23 Jul 2010, o 23:05 |
michero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wybranie mnie do startu w olimpiadzie szkolnej w języku angielskim w 5 klasie podstawówki, na którą niestety zaspałem:)
Dostanie się do reprezentacji liceum w siatkówce, co z różnych względów było trudne Utrzymanie się na studiach dziennych, mimo dość rzadkiej obecności;) Wybranie na moderatora nh, co było miłe z powodu zdania użytkowników na mój temat:) Zorganizowanie turnieju w siatkówkę praktycznie samemu Zajęcie 4 miejsca ze swoją drużyna w lidze amatorskiej w siatkówkę Wygranie gry miejskiej w Bytomiu Zajęcie 7 miejsca, na ok. 200 drużyn, w grze miejskiej w Rudzie Śląskiej Bez szału;) |
![]() |
![]() |
23 Jul 2010, o 23:44 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Za dużo by opowiadać.
![]() ![]() Ogólnie to za dużo, żeby wymieniać, chyba, że chcecie skany dyplomów. ![]() Pozdrawiam adrian219 |
![]() |
![]() |
24 Jul 2010, o 10:04 |
kosmita1993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teraz uwaga! Wczoraj, godzina 22:10: 0,5km drogą polną + 3km drogą publiczną + 1,5km znów drogą polną maluchem, bez jedynki i wstecznego, bez żadnych świateł (no a było już całkiem ciemno), z akumulatorem od motoru kolegi oraz bez kierownicy (bo nam zejeba** podobnie jak akumulator i bezpieczniki).
![]() Do tego odpalony na popych (akumulator za słaby - rozrusznik nawet nie drgnął) - 5 prób, każda po 50m, czyli w sume z cofaniem to 450m pchania. ![]() Zamiast kierownicy miałem klucz francuski. ![]() Kto mnie przebije? |
Last edited by kosmita1993 on 24 Jul 2010, o 10:05, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
24 Jul 2010, o 10:04 |
Agentix ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Polak potrafi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
24 Jul 2010, o 10:56 |
Mati91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mistrzostwo juniorow podokregu bytom w sezonie 2008/09 pozycja bramkarz
3miejsce w powiatowym konkursie recytatorskim w klasie 2 gim, 1miejsce na najlepszą recenzje na Nh, Zdane prawo jazdy za 1 podejściem 1 kwietnia, Wygrana olimpiada z języka polskiego w klasie 2 Technikum, 3 miejsce w zawodach szkolnych w tenisa, Najlepszy bramkarz juniorów w sezonie 2007/08 6 puszczonych goli na 24 spotkania. To chyba wszystko ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2 Next Page 1 of 2 [ 16 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Off-Topic |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)