Witam.
Widzę ze tematy z wgrywaniem cfw na nokie 5800 już dawno przestały być "na topie". Ale ja dopiero teraz odkryłem taką możliwość i mam kilka pytań z tym związanych.
1- ponieważ wgranie cfw przez flashowanie czyści telefon to czy jeśli zrobię kopie telefonu w PCSUITE, wgram nowe cfw a potem przywrócę kopie ustawień (tematy, ks. tel itp) to czy te ustawienia powrócą i czy nie zmienią nic w cfw ?
2 - mam wgrane najnowszą aktualizacje z PCSUITE v60.0.003 czy to znaczy ze jest oparta no porcie c6 ?
3- wiem że wiele pracy kosztuje twórcę cfw wgranie wszystkich modyfikacji, ale jak dla mnie sa za bardzo ingerujące w soft (te publikowane cfw mają za dużo bajerów). A chciałbym mieć kilka niezbędnych (jak dla mnie) zmian. Więc czy jesli sciągne oryginalny soft z NAVI (ten sam jaki mam obecnie w telefonie), to czy podjąłby się ktoś z Was zmiany kilku (tylko kilku) ustawień ?
Z góry dzieki za odpowiedzi, a jeśli ktos byłby chętny zrobić "specjalnie dla mnie" takie lekko zmodyfikowane cfw to byłbym wdzięczny