![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » Artykuły & Poradniki » Zmiana oprogramowania |
Previous topic | Next topic Page 6 of 10 [ 145 posts ] Go to page Previous 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Wgrywanie języka polskiego do telefonu zza granicy. |
---|
![]() |
20 Apr 2012, o 22:47 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No możesz spróbować jak nemo333 radzi ściągnąć sobie i soft angielski, i soft polski (do osobnego folderu), a potem wg instrukcji wgrywania patchy wybrać do flashowania soft angielski, tyle że plik PPM podmienić na ten z softu polskiego.
|
Last post |
![]() |
![]() |
20 Apr 2012, o 23:05 |
draqo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wyskakuje błąd, coś ppm checksum.
I czy można wgrać teraz z powrotem 10.90? |
![]() |
![]() |
20 Apr 2012, o 23:08 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o.O
Nokia wprowadziła sprawdzanie checksum PPM? ![]() Czyli nie ma sposobu na spolszczenie tego telefonu, musisz poczekać na polski soft wyższy jak masz. |
![]() |
![]() |
20 Apr 2012, o 23:16 |
draqo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Czyli powrócić do 10.90 nie mogę juz?
|
![]() |
![]() |
3 Jun 2012, o 21:18 |
daniel585 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nigdy nie miałem do czynienia z wgrywanie softu do Nokii czy do Asha 300 wystarczy użyć pierwszej metody (NSS + NSU) i kabla CA-101 USB ?. Czy jeśli simlock był ściągany kodem a tego nie wiem to telefon po aktualizacji może niewstać ?
![]() |
![]() |
![]() |
3 Jun 2012, o 21:20 |
hoppek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lepiej użyć metody Phoenix/JAF, NSU lubi odstawiać cyrki. Telefon raczej nie padnie. W serwisie nie warto, 30zł kosztuje taka usługa, lepiej samemu zrobić.
|
![]() |
![]() |
26 Jun 2012, o 18:27 |
gum!s ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam. posiadam nokie x3-00 probowalem zrobic to 1 sposobem podmienilem code ale zanim to zrobilem zaktualizowalem telefon przez Nokia Software Updater powodzeniem oczywiscie. I teraz nie moge wykonac sposobu 1. dlaczego???
Dodam tez ze jestem zielony w tym temacie i sposub 2 jest dla mnie utrapieniem . prosil bym o pomoc [ Dodano: 26 cze 2012, o 18:27 ] mysle ze komus to pomoze,ja z robilem to szybko choc nie jestem tu specem http://www.youtube.com/watch?v=iuyLS0OUJtY |
![]() |
![]() |
26 Jul 2012, o 10:19 |
danielonysk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam .Wgralem Softa przez nss + nsu Do noki n97 mini ale jest nadal stary nie ma jezyka polskiego itd , w Telefonie po wpisaniu kodu *#0000# pokazuje że jest nowy soft a tak jest nadal stary . Co mam zrobic ? trzymałem się caly czas instrukcji myśle żę nie popełniłem błędu .
|
![]() |
![]() |
26 Jul 2012, o 10:28 |
zibi305 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ściągnij programem navifirm product code euro 3 lub euro b. Później wgraj soft programem phoenix.
|
![]() |
![]() |
8 Sep 2012, o 10:19 |
Ukashek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam. Mam nokie N97 niestety wersję zagraniczną z RM-507 i niestety z tego co znalazlem nie istnieje dla tego modelu polski Product Code. A na telefonie niestety jezyka polskiego brak. Niby mi to nie przeszkadza ale jakbym chcial kiedys sprzedac to jednak by sie polski przydal.
Od razu mowie ze jestem zielony jesli chodzi o metody wgrywania jezyka. przeczytalem kilka roznych forow ale nie moge znalezc innego sposobu jak tylko przez zmiane PC. Czy jakis uzytkownik ktory ma o tym pojecie moglby mi pomoc zmienic jezyk telefonu na polski? |
![]() |
![]() |
8 Sep 2012, o 13:27 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Można by spróbować dograć sam plik językowy z polskiego softu
![]() |
![]() |
![]() |
8 Sep 2012, o 16:00 |
no dobra tylko teraz skad wziac ten plik i jak go wgrac. gdzie wgrac?
|
![]() |
![]() |
8 Sep 2012, o 16:48 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
w NaviFirm go pobierzesz. Phoenixem wgrasz. Na forum do wszystkiego poradniki są
|
![]() |
![]() |
11 Sep 2012, o 15:49 |
AjaxFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam,
Udało mi się odzyskać polskie memu pierwszym sposobem, za pierwszym razem. Jednak z pulpitu znikł mi zegar i nie mogę go w żaden sposób przywrócić. Ma ktoś jakiś pomysł??? Model mojego telefonu to N97. Słyszałem coś że format telefonu pomaga ale nie wiem jak to zrobić i raczej chciałbym tego uniknąć:) [ Dodano: 11 wrz 2012, o 15:49 ] Halo jest tu kto?:) Pytanie jak wyżej |
![]() |
![]() |
18 Sep 2012, o 22:15 |
HitFan wrote: w NaviFirm go pobierzesz. Phoenixem wgrasz. Na forum do wszystkiego poradniki są mogę poprosić link do poradnika bo nie mogę znaleźć |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Next Page 6 of 10 [ 145 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Główna » Artykuły & Poradniki » Zmiana oprogramowania |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)