![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Pomoc Techniczna » [S40] Firmware |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 3 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[2690] Wgrywanie polskiego softu. |
---|
![]() |
24 Mar 2012, o 19:19 |
kobysize ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dzień dobry
Jako ze jest to moj pierwszy post prosze uzytkownikow o wyrozumialosc jesli w zlym miejscu stworzylem temat:) Od 2 dni walcze z Nokia 2690 probujac wgrac polski soft do niego, ale nie jestem w stanie sobie z tym poradzic, do tego teleofn nie nalezy do mnie lecz do znajomej, i zalezy jej na czasie.. a ja juz przejrzalem tyle stron, tyle firmware packow sciagnalem i ciagle nic... Operuje na najnowszym Phoenixie... wszystko jest wporzadku do momentu gdy: Odpalam Flashing/Firmware Update... 1. Blad ktory napotykam to taki ze nie wyswietla sie informacja o Product Codzie ani SW Version. 2. Blad drugi mialem wczesniej taki ze zainstalowalem stara paczke "rm635_caredp_13.0_ndt_10.10_2690" i pracujac na niej nie wykrywalo mi PC.. probujac wlaczyc przycisk podpisany "..." wyswietlal mi sie blad "Neiter dc1.. nor dc2. was found bla bla" No wiec poszperalem w necie w celu znalezienia innej paczki, nowszej.. Wkoncu udalo mi sie odnalezc nowa paczke, i moglem odpalic juz ten przycisk, lecz wyswietlily mi sie PC z krajow azjatyckich. Moja prosba do Was jest taka aby jesli ktos ma paczke z polskim softem, niech mi podesle badz da jakies wskazowki gdzie znalezc... PS. Ten 1 blad byl nawet gdy mialem ta paczke z azjatyckimi krajami... Prosze o pomoc.. z gory dziekuje pozdrawiam! |
Last post |
![]() |
![]() |
24 Mar 2012, o 23:41 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A więc nie ściągaj całych paczek, tylko skorzystaj z dobrodziejstw programu NaviFirm ściągając pliki softu przeznaczone tylko do jednego, polskiego Product Code.
[ Dodano: 24 mar 2012, o 22:41 ] >> faq-tu-znajduja-sie-odpowiedzi-na-twoje-pytania-vt11.htm#dz02pkt07 |
![]() |
![]() |
24 Mar 2012, o 23:51 |
kobysize ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dzięki wielkie...
A w kwestii tego że nie pojawiał mi się Product Code i SW Version, czy wiesz moze jaka jest ku temu przyczyna? // Nie. I jeszcze jedna sprawa, bo gdy uzywalem paczek w wersji 10.10 z najnowszym phoenixem to mi ich nie wykrywało, czy to normalne? jesli tak to która wersja bedzie mozliwosc odczytac te PC? |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 3 posts ] Previous topic | Next topic |
|