![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Muzyka |
Previous topic | Next topic Page 1 of 3 [ 32 posts ] Go to page 1, 2, 3 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
WH-701 - oryginały? |
---|
![]() |
8 Nov 2012, o 23:40 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://m.allegro.pl/przedmiot,oryg-zest ... 37561.html
Jest to oryginalne? Mógłby ktoś porównać z oryginalnym blisterem? |
Last post |
![]() |
![]() |
8 Nov 2012, o 23:49 |
boczkens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak na moje oko oryginał. Co prawda nie kupowałem nigdy oddzielnie, ale w zestawie z N97 mini dostałem takowe. Wyglądają identycznie, wymiary podane na aukcji zgadzają się.
|
![]() |
![]() |
8 Nov 2012, o 23:50 |
emberdo, bardzo możliwe, najczęściej z zestawów z telefonów wyjmują i sprzedają
![]() ![]() [ Dodano: 8 lis 2012, o 22:50 ] Czyli jutro je kupię ![]() |
![]() |
![]() |
9 Nov 2012, o 00:04 |
Mati91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Faktycznie z wyglądu i według podanych specyfikacji wyglądają na oryginalne - więc zaryzykuj
![]() |
![]() |
![]() |
9 Nov 2012, o 00:06 |
wook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja też je jutro sobie zamówie.
[ Dodano: 8 lis 2012, o 23:06 ] bo już mam zamawiać nowe słuchawki od miesiąca i nie mogę się zebrać. |
Last edited by wook on 9 Nov 2012, o 00:21, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
9 Nov 2012, o 00:30 |
Kiciock ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://allegro.pl/zestaw-sluchawkowy-st ... 03479.html Te może i są oryginalne, a te wszystkie do 20zł to podróbki, ruszcie trochę głową...
|
![]() |
![]() |
9 Nov 2012, o 00:42 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Proszę cię...
Nie lepiej kupić PL10 które u mnie wytrzymały ROK katowania i całkowitego niedbania zamiast co chwilę kupować nowe WH-701 które są badziewne? A nie, sorry, PL10 nie łupią bassem jak Zenek w metalowy śmietnik o 6 rano jak się obudzi na kacu i nie ma piwa pod ręką ;_; |
![]() |
![]() |
9 Nov 2012, o 06:41 |
Ja chce WH-701. Teraz chcę kupić na zapas, bo na razie działają. Ale nie chcę sytuacji, że zj***ą się i będę bez słuchawek
Kiciock, Cię chyba coś gniecie za przeproszeniem. Ja w komisie dałem za oryginały 35zł. One tylko u Nokii są takie drogie. A nawet jakby co, to napisał, że oryginalne, więc mogę się o zwrot kłócić ![]() |
Last edited by HitFan on 9 Nov 2012, o 06:42, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
9 Nov 2012, o 08:31 |
wook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a jaki jest ten patent na niepadający jack w wh-701? Bo zazwyczaj po 1-2 tygodnia mam zepsute słuchawki na nim.
|
![]() |
![]() |
9 Nov 2012, o 11:42 |
Idziesz do elektronicznego. Kupujesz kawałek koszulki termozgrzewalnej tak, żeby Ci przez wtyczkę weszło i nasuwasz w miejsce, w którym kończy się jack, a zaczyna kabel. Potem tylko ogrzewasz to zapalniczką/zapałką i patrzysz jak się kurczy. Najlepiej ze dwie warstwy zrobić
[ Dodano: 9 lis 2012, o 09:42 ] A pozatym PLki nie mają mikrofonu, a mi jest potrzebny... [ Dodano: 9 lis 2012, o 10:42 ] No ja je zamówiłem. W poniedziałek zobaczę, co są wartę, czy oryginały ![]() |
![]() |
![]() |
9 Nov 2012, o 11:53 |
S047 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Damian ja kupiłem WH-701 w blistrze a co się okazało nie była to podróbka na zdjęciu ani nawet sądząc po blistrze a dopiero po otwarciu go. Jakość pilota, ogólnie całych słuchawek była o kant du** pobić więc ja już takich tanich 'oryginałów' nie kupię. Kilka tygodni później zamówiłem słuchaweczki, też WH-701 ale już z Nokia Care (gdzie nawet było napisane na aukcji, że mogę sprawdzić numer seryjny w każdym z serwisów NC) - cena 37,90 z przesyłką.
|
![]() |
![]() |
9 Nov 2012, o 12:48 |
Zobaczę co to. Jak będzie gówno to zwrócę
![]() [ Dodano: 9 lis 2012, o 11:48 ] Poczytałem trochę komentarzy i większość jest pozytywnych. Niestety w paru przypadkach gość sprzedawał podróby. Zobaczymy w poniedziałek. Najwyżej zwrócę i kupię gdzieś w serwisie, gdzie będę miał pewność, że oryginały ![]() |
![]() |
![]() |
9 Nov 2012, o 15:40 |
Kiciock ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
HitFan wrote: Kiciock, Cię chyba coś gniecie za przeproszeniem. Ja w komisie dałem za oryginały 35zł. One tylko u Nokii są takie drogie. A nawet jakby co, to napisał, że oryginalne, więc mogę się o zwrot kłócić ![]() Czyli uważasz, że komisy są święte i nie wciskają podróbek? Nie, wciskają, na wielką skalę. Ba, robią ludzi w kakao, bo kupiłeś słuchawki, które na allegro są po 15zł, za 35zł. One u nokii są drogie, bo tylko tam są oryginalne. Poczytaj więcej o podróbach w sieci. Słuchawek, baterii, telefonów itd. Niektóre rzeczy serio ciężko odróżnić i takie akcesoria nokii są właśnie tego przykładem. A zwracać to sobie możesz, mam nadzieje, że wiesz co oznacza zwrot słuchawek za taką kwotę. Mi by sie nie opłacało nawet ich odsyłać, dałbym najbliżej spotkanemu kotu do zabawy. |
![]() |
![]() |
9 Nov 2012, o 15:47 |
miałem oryginalne dostarczone z N8, i potem kupiłem te w serwisie i są identyczne. Gość robił tak, że sprzedawał telefony bez akcesoriów i przy mnie i nemo dekompletował zestaw. Ja kupiłem słuchawki, a nemo przejściówkę USB OTG. Dalej taki pewien?
[ Dodano: 9 lis 2012, o 14:47 ] A poza tym wg. prawa mam 10 dni na zwrot towaru bez podania przyczyny ![]() |
![]() |
![]() |
9 Nov 2012, o 16:07 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kiciock wrote: Czyli uważasz, że komisy są święte i nie wciskają podróbek? Nie, wciskają, na wielką skalę. Ba, robią ludzi w kakao, bo kupiłeś słuchawki, które na allegro są po 15zł, za 35zł. w tym komisie akurat nie, wyjął z pudełka N8 więc na bank oryginały ;_; |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2, 3 Next Page 1 of 3 [ 32 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Muzyka |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)