Prawdę mówiąc to nie jestem pewien w 100%IuDeX wrote:To jest pewnie tylko dla nowych telefonów?
Nawet gdyby to proszę zauważyć, że powstał dział dla patchy systemu Maemo a jeśli się nie mylę tylko jedna Nokia pracuje na nim - N900. A telefonów zaliczanych do S60v5 już teraz jest o wiele więcej i przede wszystkim są tańsze i dam sobie rękę uciąć, że jest więcej użytkowników mających fon zaliczany do S60v5 niż działający na Maemo. Trochę dziwne jest jeśli istnieje specjalny dział dla mniejszego grona osób a już dla większej grupy nie.maciek wrote:Jeżeli się nie mylę to s60v5
Póki co przetestowałem jeden na swojej Nokii 5800 XpressMusic i działa bez zastrzeżeń. Mam jeszcze "kilka" na dysku, kiedyś także i je przetestuję.wasiesto wrote:z tego co mi się wydaje to te widgety są tylko dostępne na N97, bo ona ma to oryginalnie, ale być może wrzucając to do innego fona też zadziała...
Człowiek uczy się całe życiepawelooss wrote:nie wiedziałem, że takie coś w ogóle istnieje
jojo87 wrote:Nokia wymyśliła dla swoich telefonów z Symbianem coś takiego jak widżety. Aplikacji igry na Symbian są w rozszerzeniu sis albo sisx natomiast widżety w wgz. Co sądzicie o tym aby dodać oddzielny dział dla nich? Nie mówię, żeby to było od razu forum ale o jakieś sub(sub)forum chyba można byłoby się pokusić?
Return to Ogłoszenia & Propozycje
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests