![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Hyde Park » Off-Topic » Łańcuszki |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 3 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Wielka akcja Pajacyk! - Bijemy rekord! |
---|
![]() |
23 Oct 2010, o 13:23 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Quote: Bezinteresowna pomoc głodnym dzieciom i uzyskanie 200 tysięcy kliknięć w brzuszek pajacyka. Jak wiadomo, na stronie jest mnóstwo ludzi. Na stronę http://www.pajacyk.pl wchodzi dziennie około 170 tyś. internautów, lecz jeżeli wsparlibyśmy tę stronę na pewno udałoby się nam wspomóc więcej głodnych dzieci. Proponuję, aby dnia 23 października 2010 (sobota) każdy gracz kliknął w brzuszek pajacyka. Naszym celem jest zdobycie 200 tysięcy kliknięć (oczywiście chodzi mi o wynik końcowy, będą nam pomagać "cywile" którzy nic o tej akcji nie wiedzą a wchodzą codziennie na pajacyka i klikają). Plusy: Pomoc głodnym dzieciom. Nic nas to nie kosztuje a może sprawić wiele satysfakcji, jeżeli uda nam się pobić rekord. Minusy: Nie ma Zachęcam wszystkich do "trenowania" przed wielką akcją i klikania Przypominam, że główny "atak" na pajacyka będzie w sobotę, więc proszę zmobilizować wszystkich swoich kolegów i koleżanki, ustawić opis na gadu-gadu, że dziś bijemy rekord Ja postaram się załatwić jeszcze wiele, wiele osób... Założę konta na różnych forach i tam też zmobilizuję ludzi do akcji Pamiętajcie: Sobota 23.10.2010. - pajacyk będzie nasz wierzę, że pobijemy rekord, powiedzcie o tej akcji swoim znajomym, im nas będzie więcej, tym lepiej! P.S Akcja przeprowadzona przez Michała Zasady z innego forum, ja po prostu podaje dalej w naszej słusznej sprawie A jak przekazuje jeszcze dalej. ![]() Pozdrawiam adrian219 |
Last post |
![]() |
![]() |
23 Oct 2010, o 13:53 |
adamke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja mam pajacyka jako dodatek do AQQ
![]() Pajacyk Użytkownicy instalujcie do swojego komunikatora ten dodatek ![]() [ Komentarz dodany przez: IuDeX: 23 października 2010, o 14:02 ] Aqq to zło, bo sypie się gdy nie trzeba |
![]() |
![]() |
10 Nov 2010, o 23:18 |
maxi0407 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hymm moze odnowimy tą akcje ... Poniewaz mysle ze warto.
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 3 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Off-Topic » Łańcuszki |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)