![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Pomoc Techniczna » [S40] Hardware |
Previous topic | Next topic Page 1 of 2 [ 16 posts ] Go to page 1, 2 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[5300XM] włącznik |
---|
![]() |
12 Jul 2009, o 16:45 |
zuba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
siema
ej wiecie moze czy w serwisie koles zrobi mi wlaczynik do tel ? bo tak wczoraj zgubilem ta gorna zaslepke i pod nia mialem wlacznik telefonu taka mala pi***ole. a teraz jak mi sie tel wylaczy to go nie wlacze ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
12 Jul 2009, o 18:47 |
adamke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie da się
![]() Polecam lepszy sposób na włączenie fona ![]() Następnie zaopatrz się w pilnik lub cienki śrubokręt i naciskaj na włącznik i kliknij w niego ![]() Telefon włączony. P.S Zrobią Ci to w serwisie lecz będziesz musiał zabulić... więc najpierw zrób to moim sposobem P.S 2 Czy oderwał ci się włącznik? |
![]() |
![]() |
12 Jul 2009, o 19:23 |
no oderwal mi sie i go zgubilem ! wiec jak mam wciskac go skoro go nie mam ;s
|
![]() |
![]() |
12 Jul 2009, o 22:01 |
*Razor* ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
idż do komisu serwisu i ci zrobią dasz im 5-10 zł i powiesz ze więcej nie dasz i ci zrobią
![]() i na drugi raz pamiętaj jak eozbierasz telefon to najlepiej na stoliku albo na łózko gdzie nic nie zgubisz ") |
![]() |
![]() |
12 Jul 2009, o 23:53 |
razor1993 wrote: idż do komisu serwisu i ci zrobią dasz im 5-10 zł i powiesz ze więcej nie dasz i ci zrobią ![]() i na drugi raz pamiętaj jak eozbierasz telefon to najlepiej na stoliku albo na łózko gdzie nic nie zgubisz ") wypadl mi gdzies na dworze ;dd w komisie pewnie wezma z 20zl , jak bylem w komisie z glosnikiem to koles zaspiewal za wymiane 45zl ! widzialem na allegro takie wlaczynik za 5zl i pisalo ze prosty montaz, i tego wlasnie nie rozumiem ... przeciez to byloby trzeba przylutowac . tak mi sie wydaje. |
![]() |
![]() |
13 Jul 2009, o 09:36 |
Tak to trzeba lutować... ja swój przylutwowałem i nie chciał odpalić
![]() Wziąłem oderwałem włącznik i przyłożyłem i odpalił ![]() |
![]() |
![]() |
15 Jul 2009, o 23:34 |
Modern.Messiah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gdy moja nokia była w naprawie brakowało zaślepki od USB. Mało tego- była po prostu urwana bo to takie delikatne. Mieli naprawic padnięty kom a zaślepkę też zrobili
![]() a co do włącznika: miałem to samo w SE. Co prawda też nie chodziło o to w naprawie, ale żadnych dodatkowych kosztów nie żądali, a przycisk naprawili ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
16 Jul 2009, o 23:58 |
jak bede mial kase to zajde tam moze mi zrobica ;d
a i chcialem sie spytac czy moge wgrywac softy bez tego wlacznika ? tzn. chodzi o to ze sam tel sie wlaczy po wgraniu ? btw. robilem to juz wiele razy ale nie pamietam ![]() |
![]() |
![]() |
17 Jul 2009, o 09:04 |
maciek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Quote: a i chcialem sie spytac czy moge wgrywac softy bez tego wlacznika ? tzn. chodzi o to ze sam tel sie wlaczy po wgraniu ? Tak, ale na dead już masz problem ![]() |
![]() |
![]() |
17 Jul 2009, o 15:00 |
Quote: Tak, ale na dead już masz problem ![]() Zależy jak leży... Ja z deadem nie miałem problemów ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
5 Aug 2009, o 14:48 |
gallardo5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mi też wypadł ja przykleiłem na super glue. I to naprawdę działa. a jak się mocno trzyma
|
![]() |
![]() |
5 Aug 2009, o 16:33 |
gallardo5 Albo w tej chwili jaja sobie z nas robisz albo nie wiem. Załóżmy że mówisz prawdę... Czy włącznik normalnie reaguje?
|
![]() |
![]() |
15 Aug 2009, o 23:39 |
wlacze telefon spinaczem przytykajac do tych stykow ... ? :< albo przez jakis flash czy cos ..
|
![]() |
![]() |
16 Aug 2009, o 10:41 |
maciek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zuba wrote: wlacze telefon spinaczem przytykajac do tych stykow ... ? :< albo przez jakis flash czy cos .. Po flashowaniu DEAD by się włączył, ale żeby to wykonać musisz nacisnąć przycisk włączania, czyli zostaje spinka. |
![]() |
![]() |
16 Aug 2009, o 19:16 |
kurde jakos ta spinka nie chce mi sie on odpalic
![]() ![]() ![]() ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2 Next Page 1 of 2 [ 16 posts ] Previous topic | Next topic |
|