Witam czy jesteście zainteresowani własnym hostingiem zdjęć i plików.
Np. Jest to wygoda dla uploaderów jak i patcherów ponieważ screeny nie zostały by usunięte czy pliki.
Ja chcę otworzyć taki hosting i chcę żeby był dostępny dla tego forum.

Nie widzę przez ściany i nie umiem pleść wiklinowych koszyków! |||| Nokia Connecting People! Forever! ![]() Motorola V.2288 -> Ericsson A2618s / A2628s -> Nokia 3410 / 3510i -> 6020 -> 3110c -> E51 -> Nokia E52 ![]() | ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ กิิิิิิิิิิิิิิิิิิิิ ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ |

Please Login or Register, to see this Content

Please Login or Register, to see this Content

to chyba lepszy co nie ?
mógłbym wam takie coś zrobić

A myślisz, że skąd ta grafika wzięła się na moim "chomiku"? Zauploadowałem ją to jestDj@lo wrote:Ale taki własny Uploadto chyba lepszy co nie ?
Dodatkowo, jeśli nie chcesz aby nikt nie miał wstępu do "chomika" to włączasz sobie dostęp przy pomocy hasła, możesz katalogować screeny, jeśli nie chcesz aby ktoś nie miał do nich dostępu to dany katalog sobie ukrywasz i dodatkowo zabezpieczasz hasłem, limitu nie przestrzeni dyskowej nie masz, wszystko jest za darmo.

Nie widzę przez ściany i nie umiem pleść wiklinowych koszyków! |||| Nokia Connecting People! Forever! ![]() Motorola V.2288 -> Ericsson A2618s / A2628s -> Nokia 3410 / 3510i -> 6020 -> 3110c -> E51 -> Nokia E52 ![]() | ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ กิิิิิิิิิิิิิิิิิิิิ ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ |

Return to Ogłoszenia & Propozycje
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests