![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Sprawy Forum » Ogłoszenia & Propozycje |
Previous topic | Next topic Page 2 of 5 [ 73 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Ogłoszenie] Wybory na moderatorów forum, edycja trzecia. |
---|
![]() |
23 May 2010, o 21:52 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ZiomalMarcin wrote: Administracja postanowiła, że ankieta wybierze najbardziej preferowanych kandydatów na stanowisko wśród społeczności forum Ankieta będzie ukazana publicznie? Pozdrawiam adrian219 [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 23 maja 2010, o 22:02 ] Nie widzę przeciwwskazań. |
Last post |
![]() |
23 May 2010, o 22:15 |
jesion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zgłaszam się. Dziś osiągnąłem liczbę 100 postów więc mogę spróbować.
Pochodzę z forum nokia3110.socjum.pl Z tego forum przeszedłem do nokiahacking.pl Po mimo mojego wieku na moją pracę mogę przeznaczyć sporo czasu i całe wakacje,gdyż nigdzie nie wyjeżdżam. Nie potrafię posługiwać się narzędziami Moderatora,ale szybko się uczę. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego zgłoszenia choć wiem że jestem najsłabszym zawodnikiem w stawce. |
![]() |
24 May 2010, o 03:15 |
michero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Widzę, że sami mocni zawodnicy:) fajnie, że próbujecie. Hoppek też, fajnie to napisałeś. Tylko nie piszcie, że nie mam szans na wygraną, że jestem najsłabszy, bo to i bez sensu i pozytywne nastawienie ma być;) Pamiętajcie też, żeby się nie zrażać jak nie wygracie. Tylu moderatorów być nie może, ktoś odpaść musi;) a i pewnie w przyszłości będzie jeszcze okazja.
Powodzenia wam życzę:) |
![]() |
24 May 2010, o 14:57 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
michero, też miałeś tyle konkurencji
![]() ![]() Pozdrawiam adrian219 PS: Można tak sobie pisać posty w tym temacie? Czy tylko zgłoszenia? ![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 24 maja 2010, o 15:35 ] Od gadek jest Off-Topic, ten dział jest jednak bardziej oficjalny. ![]() |
![]() |
25 May 2010, o 18:31 |
adrianus931 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zgłaszam swoją kandydaturę na moderatora forum nokiahacking.pl
![]() Nazywam się Adrian Waszak i pochodzę z Krzywosądzy. Zajmuję się kompletnym serwisowaniem telefonów komórkowych. Serwisuję od kilku lat, do tego czasu nabywałem doświadczenie poczynając od wykonywania prac dla potrzeb własnych, a dziś także dla osób prywatnych. Z forum jestem związany od samego początku jego powstania. Na początku byłem patcherem a nawet moderatorem tej grupy. Jako pierwszy stworzyłem patcha graficznego na nokie 6300 w Polsce (o ile mi wiadomo) Aktualnie zajmuję się tunigiem samsunga s5230, oraz tworzę strony www. Posiadam jedno ostrzeżenie i mam nadzieje że nie będę wykluczony z udziału w wyborach. W wyborach biorę udział 3 raz i mam nadzieję że może w końcu się uda. Quote: Wymagania: - Przynajmniej 100 postów na koncie. - Dyspozycyjność. - Umiejętność posługiwania się narzędziami Moderatora. - Dobra opinia wśród użytkowników forum. Wymagania spełniam aczkolwiek nie jestem pewny do ostatniego wymogu forum ponieważ nie każdy mnie lubi tutaj na forum "nie ma co ukrywać" Pozdrawiam ![]() |
![]() |
25 May 2010, o 19:59 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
KONIEC ZGŁASZANIA!!!
|
![]() |
25 May 2010, o 23:12 |
wasiesto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
25 May 2010, o 23:21 |
maciek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
czekamy na moderatora grupy moderator
![]() close. |
![]() |
26 May 2010, o 14:54 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam.
Ankieta startuje dzień później (niestety powody niezależne ode mnie, przepraszam najmocniej z tego stanowiska), z rekordową jak dotychczas ilością kandydatów (14). Czas trwania ankiety - do 31 Maja (poniedziałek) godziny 20:00. Po ankiecie Administracja przeanaliuzuje wyniki i podejmie ostateczną decyzję. 1 czerwca w godzinach popołudniowych, powitamy dwóch nowych moderatorów forum NokiaHacking.pl . W ankiecie można wybrać maksymalnie 2 (dwie) opcje. Proszę nie głosować na swój nick, niech będzie fair. |
![]() |
26 May 2010, o 15:11 |
ptakuwrc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mogę jeszcze wziąć udział???
|
Last edited by ptakuwrc on 26 May 2010, o 15:26, edited 1 time in total. |
![]() |
26 May 2010, o 15:22 |
bastard3son ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
26 May 2010, o 17:11 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ptakuwrc, było wystarczająco dużo czasu na zgłoszenia, aż 3 dni.
ZiomalMarcin, Ty naprawdę jesteś jakiś zajechany, zapomniałeś o naszych ustaleniach i nie ukryłeś wyniku. ![]() ZiomalMarcin wrote: Proszę nie głosować na swój nick, niech będzie fair. Taki głos również będzie nieważny. ![]() |
![]() |
26 May 2010, o 17:43 |
Ds80 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss wrote: ZiomalMarcin, Ty naprawdę jesteś jakiś zajechany, zapomniałeś o naszych ustaleniach i nie ukryłeś wyniku. Hehe teraz jest ukryty [CIACH]. ![]() [ Dodano: 26 maja 2010, o 17:31 ] Kocham cenzurę ![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 26 maja 2010, o 17:38 ] To jest po prostu cisza wyborcza. ![]() [ Dodano: 26 maja 2010, o 17:43 ] A tak w ogóle to po co wam nowy moderator. Toż od groma tych z rangą tu macie. Praktycznie co druga osoba ma rangę ![]() |
![]() |
26 May 2010, o 17:46 |
bastard3son ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
26 May 2010, o 17:56 |
Ds80 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bastard3son wrote: Ranga =/= ranga. Wiem, tak o całokształt forum mówię ![]() ![]() bastard3son wrote: Chodzi przecież konkretnie o Modów A powiedz mi po co ósma osoba mająca uprawnienia moderatora?? ![]() ![]() |
Top |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5 Next Page 2 of 5 [ 73 posts ] Previous topic | Next topic |
|