Hej a może skończycie tu gadać o bzdurach. Kolega Ds80 się trochę zagalopował, jest osobny temat, i tam pisze jak dostać sponsora. Poza tym nie ma sensu zliczać ekipy. Oczywiście będzie tylu modów i reszty ekipy , ile admini sobie zechcą. Jak każdemu wiadomo to ekipa nie tylko zależy od ilości ludzi.
Jeśli pomogłem albo podoba się mój upload proszę w podzięce kliknąć
UWAGA!!! Jeśli któryś z moich uploadów nie działa proszę o zgłoszenie mi tego na pw to wtedy poprawie.
Hehe, jeszcze tylko ostatnie chwile głosowania. Ciekawe kto wygra . Mogę wiedzieć co będzie, jak dajmy na to wygrają dwie osoby z taką samą liczbą głosów?
Copy.com, czyli (nie tylko) mój reflink daje Ci dodatkowe 5 GB przestrzeni na dane w chmurze. 10 GB na start to chyba dobra oferta. https://copy.com?r=TnISVv
juz widać wyniki adrian-93 głosował na siebie, oj nieładnie na mnie 5 osób, 7% głosujących, pewnie administracja mnie nie wybierze, szkoda, może następnym razem się uda pewnie ryba i wasiesto zostaną modami Ale zobaczymy jutro, może akurat będzie inaczej niż przewidują A tymczasem ja idę spać
ryba - 47% głosów bastard3son - 40% głosów IudeX - 7% głosów wasiesto - 7% głosów
Łączna liczba głosów: 15. Głosowało 8 osób, każdy miał prawo do wyboru 2 osób.
Oświadczam wszem i wobec, że do grupy moderatorów dołączą: ryba i bastard3son. Gratulacje dla zwycięzców, a tym co się nie poszczęściło - życzę powodzenia przy następnych wyborach.