![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Sprawy Forum » Ogłoszenia & Propozycje |
Previous topic | Next topic Page 5 of 5 [ 73 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Ogłoszenie] Wybory na moderatorów forum, edycja trzecia. |
---|
![]() |
1 Jun 2010, o 19:24 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Słownie: jedna.
Kamil ![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 1 czerwca 2010, o 19:28 ] No i Ty. ![]() |
Last post |
![]() |
1 Jun 2010, o 19:44 |
ryba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Z tego miejsca chciałbym podziękować wszystkim osobom, które mi zaufały i na mnie głosowały. Szczególnie jednak dziękuję ekipie tego forum, która w ostatnim czasie wyróżniła mnie drugi raz (wcześniej stanowisko lidera grupy redaktor). Gratuluje także wszystkim innym kandydatom i drugiemu z modów - B3s'owi.
Co do pracy redakcji, nic się nie zmienia i niedługo mam nadzieje wyłonić nowego redaktora, uzbrójcie się w cierpliwość a wszystkiego się dowiecie ![]() [ Komentarz dodany przez: Adam: 1 czerwca 2010, o 19:48 ] Dzięki za podziękowanie ![]() |
![]() |
1 Jun 2010, o 19:50 |
bastard3son ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zacznę tak... Wróciłem sobie do domu, odpalam NH, patrzę, a tu nick na zielono
![]() Tak więc jestem zobowiązany do podziękowań. Zacznę od podziękowania osobom, które głosowały na mnie w wyborach ogólnych - bez Was nie byłoby mowy o tym stanowisku. Następnie chciałbym podziękować Ekipie, za głosy i zaufanie. Dziękuję także wszystkim startującym w wyborach za konkurencję, no i oczywiście gratuluję rybie zajętego stanowiska. ![]() |
![]() |
1 Jun 2010, o 19:52 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
IuDeX wrote: [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 1 czerwca 2010, o 19:28 ] No i Ty. Zaraz, zaraz. Ja mam HP MOD ![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 1 czerwca 2010, o 20:04 ] Ale choć kolor ten sam. ![]() |
![]() |
1 Jun 2010, o 20:18 |
Siwiak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No to wieeelkie Gratulacje dla zwycięzców.
![]() |
![]() |
1 Jun 2010, o 20:34 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bastard3son, ryba, Serdecznie gratuluje!
Jakoś dziwnie się czuje, że macie takie kolory nicków ![]() Pozdrawiam adrian219 [ Komentarz dodany przez: bastard3son: 1 czerwca 2010, o 20:50 ] Jeśli Cię to bardzo drażni mogę zmienić domyślną grupę ^^ Przyzwyczai się, tak jak kiedyś michero i Adaś ![]() |
Last edited by adrian219 on 1 Jun 2010, o 20:51, edited 1 time in total. |
![]() |
1 Jun 2010, o 21:05 |
dario_mce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gratuluje zwycięzcom
![]() ![]() |
![]() |
1 Jun 2010, o 22:19 |
jesion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gratuluje nowym Moderatorom i życzę wam radości z waszej pracy.
|
![]() |
1 Jun 2010, o 22:25 |
Agentix ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jesion, moderatorom, a nie moderatorą.
|
![]() |
1 Jun 2010, o 23:52 |
wasiesto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gratuluję
|
![]() |
2 Jun 2010, o 10:03 |
Ds80 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ryba wrote: Z tego miejsca chciałbym podziękować wszystkim osobom, które mi zaufały i na mnie głosowały Nie ma za co ![]() ![]() |
![]() |
2 Jun 2010, o 12:24 |
michero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pogratulowane, do tego wszyscy mamy nadzieję na miłą i udaną współpracę, a temat przechodzi do przeszłości;)
|
![]() |
3 Jun 2010, o 13:40 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Razem z ekipą podjęliśmy jeszcze jedną decyzję. User wasiesto "głosem ludu" wygrał I turę głosowania z dość znaczną przewagą, jednak nie dostał się na to stanowisko wskutek wewnętrznej II tury głosowania. Aby użytkownicy nie poczuli się rozczarowani i nie myśleli, że ich głos jest bez znaczenia, powołaliśmy go na stanowisko moderatora lokalnego działów technicznych (BTW, jeden z 4 kandydatów - IuDeX też jest modem lokalnym, a dokładniej moderuje działy HydePark).
Mamy nadzieję, iż taki kompromis będzie dla wszystkich dobrym rozwiązaniem. ![]() |
Top |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5 Page 5 of 5 [ 73 posts ] Previous topic | Next topic |
|