ciekawe czy teraz będą płakać u Strassburgera nad dyskryminacją dziwolągówadam111 wrote:Grodzka ~85 tys.
pawelooss wrote:Post przez pawelooss » 31 maja 2010, o 20:45
Ja osobiście widzę w tej roli obecnego głównego sondażowego zwycięzcę, mianowicie kandydata PO. Zawsze wydawał mi się człowiekiem zrównoważonym i odpowiedzialnym, zaś jego sarmacka postawa jest ponadto idealnym uzupełnieniem.
davvid wrote:to będą moje 2 wybory w zyciu. Głos na pana Kukiza!
Reszta to cioty.
davvid wrote:NIKT. Kukiz niech wraca nagrywać płyty, Magda do burdelu, a resztę z Bronkiem na czele rozstrzelać. Tych co idą na wybory też rozstrzelać.
9 maja, czyli po rozpoczęciu ciszy wyborczej – na dzień przed wyborami – zwolennicy Kukiza planują masowy event w całej Polsce. Plan jest prosty: w możliwie wielu miejscach w kraju – domach, na placach, mówiąc generalnie – „na mieście” – mają być puszczane najpopularniejsze piosenki Kukiza, znane przeciętnemu odbiorcy. Cel jest oczywisty: trwająca do samego końca promocja kandydata, bez jednoczesnego narażenia się na zarzuty o łamanie ciszy wyborczej.
pawelooss wrote:Dobre pytanie weryfikacyjne. Ciekawe, czy któryś kandydat podejmie wyzwanie.
Users browsing this forum: No registered users and 15 guests