Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Ok, miałem wolny czas i zrobiłem trochę tematu. To jest wczesna Beta. Na E52 działa OK. Zdjęć na razie nie mam, kto ma E52 (albo jakieś S60 - chociaż nie wiem jak to wygląda na innym fonie niż E52,bo to S60v3 FP2) mógłby sprawdzić Tylko część ikon podmieniona na razie. LINK:
Na forum jest ten temat, pobierz go (ma rozszerzenie .sis) a potem programem SISCONTENTS wyjmij plik .png tapety. Jak będę miał wolną chwilkę to ci zrobię
Last edited by matishl on 5 Jan 2013, o 17:12, edited 1 time in total.
Nokia 3410 >> Nokia 6030 >> Nokia 6300 >> Nokia E52 Black Alu Navi/Nokia 3110c >> Samsung Avila>> Samsung Galaxy Trend Plus
Wg. mnie pomysł średni a może jeszcze mniej bo to co próbujesz robić nie będzie miało najmniejszego powiązania z S40 tyle, że ikony bo paska baterii, zasięgu i innych identyfikatorów są do całkowitego przeprogramowania nie podmiany plików a kto to zrobi? Ani ty, ani ja ani nikt inny bo to zbyt zaawansowane zadanie nie warte gry.
To tylko moja mała dygresja.
Jeśli posiadasz jakąś zbędną Nokię opartą na Symbainie 9.3 FP2 lub nowszym - daj znać, możemy jeszcze wskrzesić ten system.