Witam. Kupiłem nokia 7210 supernova na allegro. okazało się ze telefon jest uszkodzony. Uszkodzenie polega na tym ze gdy włączam telefon chwile pochodzi i się resetuje. Jak podłącze pod komputer i włączę NSU to pisze ze włóż kartę sim. wkładałem karte i dalej nic. Da się go jakoś naprawić? Proszę o pomoc.
A jak go w Phoenix wykryć? Jak włącze to za chwile sie sam wyłącza. NA kompie wyświetla sie inormacja znaleziono nowy sprzet. a potem twój sprzet jest zainstalowany i gotowy do urzycia.
patryk-88 no nie będzie włączony, ale z wyłączeniem podczas rozpoczynania flasha będzie tak jak z odpięciem kabla. zacznie się flash... wyłączy się wcześniej, niż ma się wyłączyć... no nie wiem, takich rzeczy nie robiłem wziąłem pod uwagę tak samo ile czasu telefon będzie działał, jak dojdzie tylko do tapety i się wyłączy to raczej deadem bym go próbował flashować.
teraz najlepiej wyłącz fona i włącz feniksa wejdź w open product wybierz swój RM z listy i przefleszój go w dead w refabrish jak pojawi ci się w feniksie żeby nacisnąć power to naciskasz na 2-3s i powinno się zacząć jeśli nie wykryje to próbować do skutku za każdym razem wyciągaj baterie (powinno się wyciągać)
Jeśli pomogłem albo podoba się mój upload proszę w podzięce kliknąć
UWAGA!!! Jeśli któryś z moich uploadów nie działa proszę o zgłoszenie mi tego na pw to wtedy poprawie.
W 6 punkcie jest napisane ,,Kliknij na [...] z prawej strony pola Product Code, z listy wybierz żądany Product Code i zatwierdź - OK.'' Nie ma umnie nic jak klikne [...]