Register Login

Site RulesFAQSearchContact
PortalBlogWikiChat

Previous topic | Next topic
Page 1 of 1 [ 7 posts ]
Print view
Write comments Post new topic

[KU990i] Wyrwane gniazdo ze ścieżkami... Jak temu zaradzić?

Post [KU990i] Wyrwane gniazdo ze ścieżkami... Jak temu zaradzić? 20 Jun 2012, o 17:05

Male - 40%  Posts/Topics124/37  Reputation point 0 
Offline  Profile  WWW   
Windows XP Firefox
Witam dostałem właśnie Viewty z wyrwanym gniazdem ładowania wraz ze ścieżkami. Moje pytanie polega na tym czy mógłbym zastąpić ładowanie tego telefonu gniazdem ładowania z nokii o cieńkim wejściu gdybym kabelkami odpowiednio przylutował je do złącza baterii na płycie głównej? Czy w ten sposób telefon zacząłby ładować baterię? Proszę o szybką odpowiedz :)

Last post
Reply with quote 

Post Re: [KU990i] Wyrwane gniazdo ze ścieżkami... Jak temu zaradzić? 20 Jun 2012, o 17:59

Male - Sponsor  Posts/Topics9190/98  Reputation point 6525 
Offline  Profile 
Windows 7 Chrome
Pracujesz w serwisie? 2 dni temu kumpel z klasy oddał identycznego LG do serwisu, też mówili że ścieżki uwalone...
Dziwny zbieg okoliczności że identyczne dwa fony w bliskiej okolicy prawda?

Co do pytania - jak zrobisz coś takiego to zakatujesz szybko baterie i telefon... Nie powinno się podawać bezpośrednio do baterii napięcia z ładowarki. Pomijając już fakt że to będzie totalna samowolka i będzie się ładować do oporu albo do odpięcia. Czyli albo przeładujesz albo nie doładujesz baterii bo telefon nie będzie miał nad tym kontroli. Taka bateria zaraz padnie.
Reply with quote 

Post Re: [KU990i] Wyrwane gniazdo ze ścieżkami... Jak temu zaradzić? 20 Jun 2012, o 18:53

Offline  Profile  WWW   
Windows XP Firefox
Hmm... Ale to na jedno wyjdzie... to tak jakbyśmy w telefonie bez włącznika zmostkowali ścieżki tak,by się automatycznie uruchamiał... Spróbować mi nie szkodzi
Reply with quote 

Post Re: [KU990i] Wyrwane gniazdo ze ścieżkami... Jak temu zaradzić? 20 Jun 2012, o 19:40

Male - Friend  Posts/Topics1517/98  Reputation point 733 
Offline  Profile 
Windows XP Firefox
A co tam najwyżej uwalisz telefon do końca :D
Reply with quote 

Post Re: [KU990i] Wyrwane gniazdo ze ścieżkami... Jak temu zaradzić? 20 Jun 2012, o 20:27

Offline  Profile  WWW   
Windows XP Firefox
Oj tam... i tak to jest koreaniec... A nie można w domowy sposób zrobić tak by nie uszkodzić telefonu a żeby normalnie ładował? ładowanie baterii w nokii 6020 jest trochę irytującą sprawą :/
Reply with quote 

Post Re: [KU990i] Wyrwane gniazdo ze ścieżkami... Jak temu zaradzić? 20 Jun 2012, o 21:24

Male - Sponsor  Posts/Topics9190/98  Reputation point 6525 
Offline  Profile 
Android Safari
Odpowoedz na pierwsze pytanie...
Reply with quote 

Post Re: [KU990i] Wyrwane gniazdo ze ścieżkami... Jak temu zaradzić? 20 Jun 2012, o 21:31

Offline  Profile  WWW   
Windows XP Firefox
Nie... Ale jestem majsterklepką amatorem. Potrafię z niczego zrobić nic... Więc stąd moje pytania jak to ominąć i wgl

Reply with quote 

Write comments  Post new topic

Page 1 of 1 [ 7 posts ]
Previous topic | Next topic

Search for

Jump to

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests