![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Telefony Innych Marek » Dyskusje & Pomoc » LG |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 7 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[KU990i] Wyrwane gniazdo ze ścieżkami... Jak temu zaradzić? |
---|
![]() |
20 Jun 2012, o 17:05 |
grzesiek930307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam dostałem właśnie Viewty z wyrwanym gniazdem ładowania wraz ze ścieżkami. Moje pytanie polega na tym czy mógłbym zastąpić ładowanie tego telefonu gniazdem ładowania z nokii o cieńkim wejściu gdybym kabelkami odpowiednio przylutował je do złącza baterii na płycie głównej? Czy w ten sposób telefon zacząłby ładować baterię? Proszę o szybką odpowiedz
![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
20 Jun 2012, o 17:59 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pracujesz w serwisie? 2 dni temu kumpel z klasy oddał identycznego LG do serwisu, też mówili że ścieżki uwalone...
Dziwny zbieg okoliczności że identyczne dwa fony w bliskiej okolicy prawda? Co do pytania - jak zrobisz coś takiego to zakatujesz szybko baterie i telefon... Nie powinno się podawać bezpośrednio do baterii napięcia z ładowarki. Pomijając już fakt że to będzie totalna samowolka i będzie się ładować do oporu albo do odpięcia. Czyli albo przeładujesz albo nie doładujesz baterii bo telefon nie będzie miał nad tym kontroli. Taka bateria zaraz padnie. |
![]() |
![]() |
20 Jun 2012, o 18:53 |
Hmm... Ale to na jedno wyjdzie... to tak jakbyśmy w telefonie bez włącznika zmostkowali ścieżki tak,by się automatycznie uruchamiał... Spróbować mi nie szkodzi
|
![]() |
![]() |
20 Jun 2012, o 19:40 |
mikas1996 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A co tam najwyżej uwalisz telefon do końca
![]() |
![]() |
![]() |
20 Jun 2012, o 20:27 |
Oj tam... i tak to jest koreaniec... A nie można w domowy sposób zrobić tak by nie uszkodzić telefonu a żeby normalnie ładował? ładowanie baterii w nokii 6020 jest trochę irytującą sprawą
![]() |
![]() |
![]() |
20 Jun 2012, o 21:24 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Odpowoedz na pierwsze pytanie...
|
![]() |
![]() |
20 Jun 2012, o 21:31 |
Nie... Ale jestem majsterklepką amatorem. Potrafię z niczego zrobić nic... Więc stąd moje pytania jak to ominąć i wgl
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 7 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Telefony Innych Marek » Dyskusje & Pomoc » LG |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)