![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Free Download » Poszukiwania & Prośby |
Forum rules Jeżeli poszukujesz jakiejś rzeczy: Załóż nowy temat, z listy rozwijalnej wybierz kategorię poszukiwanej rzeczy, w tytule tematu napisz jej dokładną nazwę, a w treści tematu opisz jej szczegóły. Jeżeli realizujesz prośbę o daną rzecz: Nie zamieszczaj linku do znalezionego pliku bezpośrednio w temacie z prośbą, tylko wrzuć go najpierw do osobnego tematu w odpowiednim dziale Downloadu. |
Previous topic | Next topic Page 2 of 2 [ 26 posts ] Go to page Previous 1, 2 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Aplikacje] YouTube - Symbian S60v3 Nokia E72 |
---|
![]() |
9 May 2016, o 06:57 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kupując smartfona musisz mieć świadomość że bez zakumplowania się z powerbankiem będziesz potrzebować gniazdka codziennie
![]() Ale to chyba nie problem bo masz prąd w domu/pracy/szkole/aucie? |
Last post |
![]() |
![]() |
9 May 2016, o 08:44 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nemo333 wrote: Kupując smartfona Nie bluźnij, bo jesteś zbyt doświadczony, by kryć się niewiedzą. Smartfona to już ma. Najwyżej może dokupić dotykowca. |
![]() |
![]() |
9 May 2016, o 14:01 |
silver2004 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Z tych nowych smartfonów spodobały mi się Kruger&Matz Drive 4 i Panasonic Toughpad FZ-N1 tylko też mi niepotrzebne takie wielkie ekrany. No i cena - ten drugi ok. 5800-6000 zł jak na razie, z wys., przy obecnym kursie $. Ciut za dużo ![]() XXI wiek, technologie takie i nie można znaleźć nowego w miarę sprzętu z którym bym mógł pojechać np. na żagle i w połowie tygodnia zdjąć klapkę i wymienić sobie baterie i dociągnąć do końca tygodnia ?? |
![]() |
![]() |
9 May 2016, o 14:56 |
emberdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Polecam kupić powerbank, koszt ok. 100 zł - pojemność 10000 mAh. Naładuje Ci telefon nawet kilka razy.
|
![]() |
![]() |
9 May 2016, o 16:12 |
A może i tędy droga... Jakiś konkretny możesz polecić, który nie straci pojemności po kilkunastu ładowaniach?
No i żeby prąd był odpowiedni, bo też nie chcę w biedne urządzenie przywalić jakimś wysokim amperażem :-) [ Komentarz dodany przez: emberdo: 9 maja 2016, o 17:28 ] Ten na pewno mogę polecić. Pojemny, szybko ładuje. Sprawdza się bardzo dobrze. |
![]() |
![]() |
9 May 2016, o 18:00 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss wrote: nemo333 wrote: Kupując smartfona Nie bluźnij, bo jesteś zbyt doświadczony, by kryć się niewiedzą. Smartfona to już ma. Najwyżej może dokupić dotykowca. >E72, stary złom na symbianie >smartfon >wybierz jedno [ Komentarz dodany przez: emberdo: 9 maja 2016, o 18:53 ] Nie udawaj, że nie wiesz, E72 jest smartfonem. |
![]() |
![]() |
9 May 2016, o 19:40 |
emberdo dzięki wielkie! Zarówno sklep X-Kom jak i firmę ADATA (dobre RAMy robią, miałem w stacjonarkach i laptopie)
znam i lubię, także pewnie sprzętu nie upali ![]() Dobra, nie kłóćmy się, czy złom czy trup czy nie, smartfon to jest na pewno, tylko stary - i jeszcze nie zdechł ale nawet spoko działa cały czas, jako jeden z ostatnich z rodu ![]() Merytorycznie - jak ktoś znajdzie jakiś fajny fon i będzie chciał się podzielić to proszę o doradzenie ![]() Jak ktoś znajdzie sposób na YouTube'a na Symbianie S60v3 to proszę o wskazówki, pomoc w temacie. Swoją drogą - 2016 mamy, wygasają prawa Microsoftu do nazwy Nokia, może coś się za jakiś czas pojawi fajnego, pewnie to i tak będzie Android, ale może coś lepszego od TouchWiza! ![]() Albo Cyanogen Mod (ale tu bateria, pokroić się można ![]() |
![]() |
![]() |
10 May 2016, o 10:12 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
silver2004 wrote: A może i tędy droga... Jakiś konkretny możesz polecić, który nie straci pojemności po kilkunastu ładowaniach? No i żeby prąd był odpowiedni, bo też nie chcę w biedne urządzenie przywalić jakimś wysokim amperażem :-) Ja mogę gorąco polecić Xiaomi Powerbank 10000mAh. Świetnie ładuje (2A), ma jedną z najwyższych sprawności i do tego spora pojemność w dość smukłej obudowie. Korzystam z niego już jakieś 2 miesiące i działa tak jak trzeba ![]() |
![]() |
![]() |
10 May 2016, o 12:48 |
Navia -
|
silver2004 wrote: Dobra, nie kłóćmy się, czy złom czy trup czy nie, smartfon to jest na pewno, tylko stary - i jeszcze nie zdechł Dokładnie. Sam mam, używam i nie zamienię na taki z dotykiem .ale nawet spoko działa cały czas, jako jeden z ostatnich z rodu ![]() |
![]() |
![]() |
11 May 2016, o 17:39 |
wook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
silver2004 wrote: A może i tędy droga... Jakiś konkretny możesz polecić, który nie straci pojemności po kilkunastu ładowaniach? No i żeby prąd był odpowiedni, bo też nie chcę w biedne urządzenie przywalić jakimś wysokim amperażem :-) Ja polecę TL-PB10400 |
![]() |
![]() |
12 May 2016, o 22:01 |
Krzysiek_PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ech symbian trup potwierdzam i mówie to jako do niedawna uzytkownik nokii e51, n95 8gb oraz super flagowca n8
![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2 Page 2 of 2 [ 26 posts ] Previous topic | Next topic |
|