![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Off-Topic |
Previous topic | Next topic Page 2 of 2 [ 21 posts ] Go to page Previous 1, 2 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Z serii pochwal się swoją pracownią GSM. |
---|
![]() |
2 Nov 2009, o 19:51 |
maciek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oho, jak koniec to zaraz fotke cykniem
![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
2 Nov 2009, o 20:38 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
maciekbronkz, nie bo pewnie przegram
![]() ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
2 Nov 2009, o 21:05 |
maciek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wiem, że fotki słabej jakości
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TP w k750 robiłem ;p |
Last edited by maciek on 3 Nov 2009, o 08:47, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
2 Nov 2009, o 21:06 |
patryk-88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Adrian,
Ja mam bardzo ochotę cyknąć fotke. Mam też trochę sprzętu i czekam na aparat jakiś ![]() |
![]() |
![]() |
2 Nov 2009, o 21:09 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
patryk-88, ale wy jesteście. Nie dacie człowiekowi dać wygrać tej baterii
![]() ![]() ![]() maciekbronkz, Takie same zdjęcia robi aparat w mojej Nokii 6131 ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
3 Nov 2009, o 13:31 |
adrianus931 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Też zrobię fotki
![]() Więc tak moja pracownia GSM dzieli się na 3 stanowiska 1 software 2 hardware 3 w 3 pracowni tylko lutuję. Pierwszym stanowiskiem będzie stanowisko software ![]() ![]() ![]() Telefony na zdj nie są moje. Telefony są klientów. Na zdjęciu 6300 < wgrywałem softa na refubrishu wcześniej wymieniałem przy niej wyświetlacz jeżeli naprawiam jakąś rzecz hardware wgrywam softa gratis i dlatego jej wgrywałem. k310i zmiana oprogramowania na w200 i odblokowanie flash menu. Avilla zmiana oprogramowania na nowsze odblokowanie javy. Nokia 3100 miała wgrywane soft tylko boxem bo do niej inaczej nie wgra (J.A.F., MT-BOX itp...). akurat na zdj widać jak jest podłączona do kabla ale tylko na życzenie klienta wgrywałem tapety ![]() Resztę telefonów czekało na swoją kolej. Oprócz nokii 3510i ona miała hardware. Aktualnie żadnego boxa nie mam ale w weekendy dorabiam sobie u kolegi w komisie to tam robie telefony które bez boxa nie pójdą ![]() 2 stanowisko Tu odbywa się tylko i wyłącznie hardware ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz półka w której znajduje się część kabli ![]() ![]() Niestety 3 stanowisk owi nie zrobiłem zdj bo jest na parterze a tata lutuje wzmacniacz koledze. Jak widać na zdj to jest mój domowy serwis GSM. Dziennie mam około 5 telefonów do naprawy raz jest ich więcej raz mniej. Nie lubie robić hardware jak i software na jednym biurku denerwuje mnie to tak jak lutowanie w pomieszczeniu gdzie robię software i hardware dla tego lutowanko odbywa się gdzie indziej. Klienci cieszą się naprawą nie narzekają nie ma na mnie skarg że coś zostało źle zrobione. To na tyle ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2 Page 2 of 2 [ 21 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Off-Topic |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)