![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Free Download » Poszukiwania & Prośby |
Forum rules Jeżeli poszukujesz jakiejś rzeczy: Załóż nowy temat, z listy rozwijalnej wybierz kategorię poszukiwanej rzeczy, w tytule tematu napisz jej dokładną nazwę, a w treści tematu opisz jej szczegóły. Jeżeli realizujesz prośbę o daną rzecz: Nie zamieszczaj linku do znalezionego pliku bezpośrednio w temacie z prośbą, tylko wrzuć go najpierw do osobnego tematu w odpowiednim dziale Downloadu. |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 3 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Aplikacje] zaawansowane połączenie przez bluetooh |
---|
![]() |
30 Jul 2009, o 14:25 |
botpl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
niewiem jak inaczej to mogłem ująć
ale tutaj wyjaśnie o co mi chodzi otóż ... poszukuje aplikacji do łączenia się się przez bt np z komputerem w sposób (zaawansowany) czyli zamiast typowego ftp file service moge wykożystać komputer jako sprzęt audio takie coś jest możliwe łącząc się z pod poziomu komputera ale niejest możliwe łącząc się z pod poziomu symbiana i tu moje pytanie czy istnieje taka aplikacja która umożliwi mi przeglądznie i łączenie się z poszczegulnnymi "serwisami" bluetooh z góry dzięki P.S. jeżeli nie rozumiecie o jaki program konkretnie mi chodzi to napiszcie a ja postaram się jakoś inaczej sprecyzować o co mi dokładnie chodziło |
Last post |
![]() |
![]() |
30 Jul 2009, o 21:59 |
Lemur1910 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a możę tobie chodzi oto zeby mieć internet w telefonie z kompa po bluetooth ??
|
![]() |
![]() |
31 Jul 2009, o 19:14 |
botpl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
neta to mam przez wifi oraz 3gp (play net)
chodzi mi np jak w windows mobile podłanczam się do kompa i wykożystuje go jako użądzenie audio wysokiej jakości i wszystko co dzieje się w użądzeniu słychać w komputerze chce coś takiego zrobić ze słuchawkami na bluetooch bo irytuje mnie troche bitrate na funkcji zestaw słuchawkowy >_< bo przetestowałem na kompie i wiem jak brzmi (to był przykład) [przez bluetooch też niema dobrego bitrate ale na funkcji sprzęt audio wysokiej jakości brzmi owiele lepiej] o takie coś mi chodzi a net przez bluetooch to wystarczy utwożych chyba serialport w komurce zresztą net przez bt to strata czasu jak wifi jest szybsze ![]() chociaż czasami w toalecie niemam zasięgu XD a i sorki że pisze tak w nawiasach () [] {} <> ale mam taką jakąś manie tłumaczenia troszeczke bardziej dokładnie ;p [ Dodano: 2009-08-10, 18:23 ] wruciłem ;p ale jakoś niweidze odpowiedzi wiem że do łączenioa się przez serial port służu gnubox ale chodzi mi o coś podobnego |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 3 posts ] Previous topic | Next topic |
|