![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Tutoriale & Triki » [S40] Warsztat |
Previous topic | Next topic Page 2 of 5 [ 61 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Zagraniczne patche do przeportowania! |
---|
![]() |
2 Jul 2009, o 17:01 |
adrian-93 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
RockMan, 3110c chce Windows 7000 FW 07.21, Supernova&Xpress music FW 07.21 , VISTA_7.21.rar, jesteś w stanie wszystkie trzy ściągnąć i wrzucić?? jeśli sprawi Ci to problem to nie rób tego...
|
Last post |
![]() |
![]() |
2 Jul 2009, o 17:02 |
adamke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
LopaTa wrote: kurcze spolszczyłem juz dwa patche... ale przeraża mnie to ze zamiast polskich znaków są jakieś kwadraciki ! ![]() OMG ![]() ![]() LopaTa wrote: RockMan, może ty wiesz jak zmienić czcionke w noki 5300 ? Wszystko jest w artykułach ![]() a-drian-93 Zaraz wrzucę Ci te patche ![]() |
![]() |
![]() |
2 Jul 2009, o 17:06 |
RockMan, jeśli byś mógł to jeszcze chciałbym Neon_rm303__09.42.rar, Crystal_rm303__09.42.rar, z 5310XM to sobie przeportuję na 3110c
|
![]() |
![]() |
2 Jul 2009, o 17:21 |
![]() |
![]() |
2 Jul 2009, o 17:50 |
dzięki browarek dla Ciebie leci!!
|
![]() |
![]() |
2 Jul 2009, o 18:10 |
Jakbyście potrzebowali jakiś patchów to pisać... Ja je pobiorę i wrzucę na 4shared.
Ma ktoś ten program do wypakowania tych plików nfp?? bo ja znaleźć nie mogę ;/ |
![]() |
![]() |
2 Jul 2009, o 19:01 |
minac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nfp-to chyba od nokia font patch
|
![]() |
![]() |
2 Jul 2009, o 19:01 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
RockMan wrote: I co w tym jest dziwnego? Przecież to standardowy font, tylko że cyrylica. LopaTa wrote: kurcze spolszczyłem juz dwa patche... ale przeraża mnie to ze zamiast polskich znaków są jakieś kwadraciki ! ![]() Ponieważ czcionka jest nieprzystosowana do polskich znaków, po prostu ich nie ma. LopaTa wrote: RockMan, może ty wiesz jak zmienić czcionke w noki 5300 ? http://nokiahacking.pl/modding-edycja-c ... -vt382.htm RockMan wrote: Ma ktoś ten program do wypakowania tych plików nfp?? bo ja znaleźć nie mogę ;/ Wszystkie tropy prowadzą do NMT. |
![]() |
![]() |
2 Jul 2009, o 19:42 |
pawelooss ale mi chodziło o obrazek a nie treść
![]() ![]() Jak by ktoś próbował z NMT to niech napisze bo jestem ciekaw co z tego wyjdzie ![]() |
![]() |
![]() |
2 Jul 2009, o 19:47 |
RockMan wrote: czyli było coś grzebane ze slangiem ![]() No jak wzięli naszego PPModda, to mają. ![]() |
![]() |
![]() |
2 Jul 2009, o 19:50 |
No fakt
![]() Aż furczy na tamtym forum o PPModd i ndt. Ale bawiąc się PPModd nie zauważyłem opcji która umożliwiłaby zabawy z językiem telefonu. Może korzystają z jakiegoś skryptu. Chciałem napisać coś na forum ale nie mam uprawnień mimo iż jestem tam zarejestrowany [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 2009-07-02, 19:51 ] Jak to? http://nokiahacking.pl/modding-edycja-t ... -vt281.htm edit ![]() o widziałem to ale nie czytałem dokładnie ![]() |
![]() |
![]() |
2 Jul 2009, o 20:17 |
RockMan wrote: edit ![]() Jak piszesz post pod postem, to i tak się doklei, a przynajmniej będzie jako nieczytany. ![]() BTW, ciekawe co ruscy na to powiedzą! ![]() http://www.topnokia.ru/forum/ipb.html?s ... t&p=380050 [ Dodano: 2009-07-02, 20:18 ] Błyskawiczna odpowiedź. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
2 Jul 2009, o 20:49 |
minac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nazwe karty pamięci mozesz ustawic sobie jaką tylko zechcesz(jest taka opcja zmien nazwe)
|
![]() |
![]() |
2 Jul 2009, o 21:12 |
maciek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
minac wrote: Nazwe karty pamięci mozesz ustawic sobie jaką tylko zechcesz(jest taka opcja zmien nazwe) Ale to w sofcie od razu jest ![]() |
![]() |
![]() |
2 Jul 2009, o 22:54 |
LopaTa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss wrote: LopaTa wrote: kurcze spolszczyłem juz dwa patche... ale przeraża mnie to ze zamiast polskich znaków są jakieś kwadraciki ! ![]() Ponieważ czcionka jest nieprzystosowana do polskich znaków, po prostu ich nie ma. LopaTa wrote: RockMan, może ty wiesz jak zmienić czcionke w noki 5300 ? http://nokiahacking.pl/modding-edycja-c ... -vt382.htm Arty obadaj, FAQ oblubkaj, Na drugi raz wiedz, że jak nie wiesz - to Szukaj. pawelooss!! dzięki, za pomoc poleje się PIWO ! ![]() |
Last edited by LopaTa on 1 Jan 1970, o 02:00, edited 1 time in total. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5 Next Page 2 of 5 [ 61 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 10 guests |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Tutoriale & Triki » [S40] Warsztat |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)