![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Wybór telefonu |
Previous topic | Next topic Page 1 of 2 [ 19 posts ] Go to page 1, 2 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Propozycje] Zamiana HTc wildfire na e5 czy warto ? |
---|
![]() |
18 Jun 2011, o 11:43 |
hideharu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam
Od ponad pol roku mam htc wildfire i mysle nad zamina jego na nokie e5. Wczesniej mialem nokie 6233 i e51 i bylem zadowolony, kupilem dotykowy i srednio mi odpowiada. Szukam telefonu, w ktorym bateria bedzie trzymala dosc dlugo ( w htc 1 dzien - porazka!!). Czytalem kilka pozytywnych opinii o e5, jednak niektore osoby pisza, ze klawiatura jest troche za mala. Od telefonu oprocz dobrej baterii oczekuje szybkiej obslugi plikow .doc, poza tym ma byc wifi i przyzwoity aparat. Doradzcie mi czy taka zamiana ma sens, mam dosc juz telefonu z dotykowym wyswietlaczem. Dzieki |
Last post |
![]() |
18 Jun 2011, o 11:43 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Opłaca się, jednak dotykowe ekrany to przyszłość smartfonów.
|
![]() |
18 Jun 2011, o 11:50 |
dotykowy fajnie wyglada, internet tez przeglada sie niezle, ale wildfire jest troche za slaby, denerwujace sa czeste zamulenia telefonu. Jak mialem e51 to nie bylo zadnych zwiech itp, chyba symbian jest lepszy od androida
![]() |
![]() |
18 Jun 2011, o 11:53 |
Qubi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hideharu wrote: chyba symbian jest lepszy od androida Nie, przynajmniej moim zdaniem, bo teraz duza część smartfonów bedzie miała androida, a o symbianie po mału pamięć wygaśnie, przynbajmniej tak mi sie wydaje. ![]() ![]() |
![]() |
18 Jun 2011, o 11:58 |
android to otwarty system, powstaje pelno programow, ktore czasami dzialaja tragicznie, na symbianie wszystko mi dzialalo super. Czy zamiana wildfire na e5 to krok wstecz ?
|
![]() |
18 Jun 2011, o 12:00 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Z Wildfire? - nie
Ale lepiej by było za cenę E5 kupić coś lepszego. może byś HTC Desire ustrzelił |
![]() |
18 Jun 2011, o 12:07 |
Qubi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hideharu wrote: Czy zamiana wildfire na e5 to krok wstecz Nie, ale zobacz, tutaj wykonałem jakby małe porównanie http://www.mgsm.pl/pl/porownanie/4426/4354/0/0/ Telefony te rózni tylko jedna rzecz, oprogramowanie. Nawet według porównania nokia wypadała lepiej, nie licząc oprogramowania. ![]() |
![]() |
18 Jun 2011, o 12:09 |
akatsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hideharu wrote: Jak mialem e51 to nie bylo zadnych zwiech itp, chyba symbian jest lepszy od androida No to akurat masz co porównywać, kupiłeś jeden z gorszych smartfonów z androidem i oceniasz ![]() |
![]() |
18 Jun 2011, o 12:44 |
SileS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W takim razie się zmień. A jak masz możliwość zamieńcie się na tydzień i zobaczysz czy Ci odpowiada a jak nie to się odmienisz.
|
![]() |
18 Jun 2011, o 13:29 |
Quote: Ale lepiej by było za cenę E5 kupić coś lepszego. może byś HTC Desire ustrzelił nie chce juz nic z dotykowym wyswietlaczem i slaba bateria. Chyba mam sentyment do nokii ![]() |
![]() |
18 Jun 2011, o 13:33 |
Mati91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mam zamiar kupić ją za 2mce. Chodziłem już po salonach, serwisach i dorwałem ją
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
18 Jun 2011, o 14:02 |
widzialem w media markt, wielkosc mi odpowiada
![]() ![]() |
![]() |
18 Jun 2011, o 14:08 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak e5 się podoba, to może i e72?
|
![]() |
18 Jun 2011, o 14:13 |
Mati91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jest dużo lepszy od C3 nie tylko wnętrzem, ale przede wszystkim jakością wykonania
![]() ![]() E5 ma bardzo przyzwoite parametry: aparat 5mpix, GPS, Wlan, procesor 600Mhz i 256 Mb RAM!, bardzo fajny interfejs, wejście jack 3,5mm; bardzo dobry głośnik ![]() [ Dodano: 18 cze 2011, o 14:13 ] davvid wrote: Jak e5 się podoba, to może i e72? E72 praktycznie to to samo, ale w metalowej obudowie, posiada dodatkowo autofocusa, lepszą baterię, ale ma mniej pamięci RAM i niewygodny klawisz nawigacji, a na dodatek jest dużo droższa ![]() ![]() |
![]() |
18 Jun 2011, o 14:21 |
to nie oplaca sie dawac 300 zl wiecej za kilka drobnych detali, e5 mi sie bardziej podoba
![]() |
Top |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2 Next Page 1 of 2 [ 19 posts ] Previous topic | Next topic |
|