|
|
|
Rozmowy o wszystkim i o niczym, humor, ankiety, przywitalnia...
by michero » 4 Apr 2010, o 13:07
Ja myślę, że nauczycielom nie ma co pyskować, przynajmniej w waszym wieku. Bo nic nie ździałacie. Jak cię nauczycielka w jakiś sposób obrazi to mówisz o tym rodzicom i niech udadzą się do szkoły i powiedzą o tym komu trzeba, tak więcej zdziałacie. Trochę co innego gdybyś był starszy, wtedy powiedzmy jesteś traktowany normalnie, jak 'dorosły'. Ja sam na swojej uczelni kłóciłem się z jednym z wykładowców, bo uważałem, że to ja mam rację. I teraz też mi się zbiera na panią z angielskiego;) Co do wieku kolegów to ja mam dużo sporo młodszych, kwestia tego co mają w głowie po prostu. A jeśli chodzi o oceny to jak już pisałi wcześniej, na to nie ma za bardzo co patrzeć. Ja w liceum średnią miałem trochę powyżej 3, raz przypadkowo miałem nawet 1 na półrocze z polskiego;) cóż, 'zdolny, ale leniwy';)
-
michero

-

-
- Telefon: Nokia E51 / Nokia 6300
- Soft: 200.34.36 / 07.21
- Operator: Plus
- Online: 46d 20h 15m 23s
- Reputation point: 3323

by hoppek » 7 Dec 2010, o 16:34
To może z góry napiszę, że to będzie nie na temat, ale nie chciało mi się zakładać nowego tematu. Mianowicie chodzi mi o takich syneczków 13/14/15 lat co się uważają za ekspertów, a tak na prawdę się nie znają, a jeżeli ktoś nie zgadza się z ich zdaniem, to wyzywają od najgorszych. A dokładnie chodzi mi o usera jedrzej195, on mi próbuje wmówić, że 5530XM ma jeden buzzer, żeby było śmiesznie, to jeszcze mówi, że E52 ma lepszy buzzer i on ma te dwa telefon w domu i on wie lepiej i koniec. To mu piszę, że miałem ten telefon jakiś czas i wiem ile ma głośników, a poza tym napisałem mu, że ma się zapytać userów tego telefonu ile on ma głośników. To on zaczyna swoje i zaczyna się kłótnia. Na moją prośbę dostał warna, ale widać nie skutkuje. Nie będę się prosił o bana dla niego, bo to i tak nie ma sensu, bo głupoty nie da się zrozumieć, ani nie ma na nią lekarstwa. Chciałbym powiedzieć, że to chyba jedni z najgorszych userów z jakimi można się spotkać i trzeba by było odpowiednio wobec nich postępować. Tyle ode mnie.
-
hoppek

-

-
- Telefon: iPhone 14 Pro
- Soft: iOS 16
- Operator: Orange
- Online: 290d 18h 3m 51s
- Reputation point: 3242

-
by Paninka » 7 Dec 2010, o 18:09
A może zamiast wieku w profilu wprowadzimy iloraz inteligencji ? [ Dodano: 7 gru 2010, o 16:59 ]]Hoppek,z tego co ja czytałam to chyba też najgorszym jest lolek3[b/]
[ [b]Dodano: 7 gru 2010, o 17:09 ]A co do wypowiedzi hoppka z 1szej strony to powiem Ci tak : ja to przeżywałam na swoim (teraz moim,wcześniej czyjimś)byłam Jr.Adminką i każdy mnie olewał,nawet,gdy kończyło się banem..Zakładali nowe konta i wyskakiwali z tabliczkami typu lock 2 topic czy nawet look 4 faq
-
Paninka

-

-
- Telefon: C3-00
- Soft: 04.60
- Operator: T-Mobile
- Online: 6h 54m 20s
- Reputation point: 1

by Marek12 » 19 Dec 2010, o 18:19
adrian219 wrote:bo 4 klasista SP, który posiada same 4/5, może być mądrzejszy od takiego co chodzi do 3 GIM i leci na samych 1/2. Wiek to tylko liczba, która pokazuje jak dawno się urodziliśmy i sądzę, że nie powinna być wskaźnikiem twojej/mojej mądrości. Niech ci "geniusze" sobie to porządnie przemyślą.
No Z tym sie zgodzę:) w sensie o wyzywaniu o 13/14Latków No ale W podstawówce jest inaczej niż w gimnazjum. Tak samo jak w Gim sobie radzisz bardzo dobrze i idziesz dalej np weźmy te Technikum co z tego jak sobie dobrze radziłeś w gim. Gimnazjum to nie szkoła średnia. Pamiętaj im dalej tym trudniej...Z roku na rok człowiek coraz starszy.. Pozdr 4ALL 
-
Marek12
 ^V.I.P^

-

-
- Telefon: iPhone 3GS 8GB// Nokia 6210 Navigator
- Soft: 5.1.1 + JB // 4.13
- Operator: 36i6, Sami Swoi, Simplus
- Online: 26d 10h 31m 53s
- Reputation point: 690

-
Return to Off-Topic