by ryba » 17 Nov 2010, o 17:37
Zasady rekrutacji do grupy Redaktor: Grupa, której jestem liderem nie jest ściśle związana z forum, więc nie mam żadnych wymagań co do ilości postów. Oczywiście będą patrzył na zgłoszenia racjonalnie i osoby z brakiem stażu czy brakiem postów praktycznie nie będą miały szans.
Jak się zgłosić?Proszę wysłać do mnie PW zatytułowane Grupa Redaktor - Zgłoszenie. W tymże zgłoszeniu powinno zawrzeć się co opisane poniżej:
1. Podstawowe dane (wiek, imię, itd.).
2. Znajomości języków obcych, szczególnie poszukiwane osoby znające języki inne niż angielski na poziomie dobrym, mam zamiar organizować szerokie poszukiwania stron/blogów/portali oferujących newsy czy informacje o telefonach Nokii. Byłyby to potencjale źródła.
3. Doświadczenie w pisaniu czegokolwiek, mogą to być artykuły, mogą to być wiersze, może być wszystko, pamiętaj, że również brak doświadczenia nie skreśla Cie z tego stanowiska ! Mile widziane przykładowe prace.
4. Krótki liścik motywacyjny, dlaczego Ty. Nie będę ukrywał, że to będzie czynnik decydujący o wybraniu Cie na to stanowisko. Chcę mieć pewność, że osoba, która przyjmuje będzie zajmować się redagowaniem wpisów i nie odejdzie po tygodniu czy dwóch.
Jeśli jestem aktualnie aktywny na forum kandydaturę rozważę do 5 dni. Proszę nie ponaglać!
Chciałbym jeszcze nadmienić, że osoby posiadające ostrzeżenia nie mają szans w ubieganiu się o stanowisko i jeśli osoba znajdująca się w grupie otrzyma ostrzeżenie zostanie zdegradowana. Wtedy jednak proces rekrutacyjny przebiega inaczej ,jeśli zajdzie taka potrzeba poinformuję o tym.
Osoby, które mają zamiar kopiować newsy proszone są o nie zgłaszanie się do grupy. Jeśli zobaczę kopiowanego newsa zostaniesz automatycznie wyrzucony z grupy. Pamiętaj, lepiej nic nie napisać niż kopiować.
Wszelkie wątpliwości związane z działaniem grupy czy rekrutacją proszę pisać na PW.
[ Komentarz dodany przez: ryba: 17 listopada 2010, o 16:37 ]Rekrutacja do grupy Redaktor wstrzymana bezterminowo.