![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Free Download » Aplikacje » Aplikacje: Symbian » Aplikacje: Paczki |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 1 post ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Użytkowe] Zbiór niezbędnych aplikacji na Symbian S60 |
---|
![]() |
8 Jan 2021, o 18:37 |
Wunder Wungiel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam
![]() W tym poście chciałbym się z Wami podzielić aplikacjami, które według mnie są niezbędne na Symbianie ![]() Do każdej aplikacji zamieszczam link do pobrania. Poniżej lista tych aplikacji: 1. Opera Mini - przeglądarka internetowa na Symbiana. 2. Free-iSMS - pisanie SMS w formie chatu jak na iPhone. 3. Garmin Mobile XT - genialna nawigacja. Instalacja skomplikowana, więc przysyłam link z jej opisem: >> http://nokiahacking.pl/garmin-mobile-xt-6-0-10-mapa-polski-2012-vt24140.htm Polecam wgrać do niego mapę UMP zamiast oryginalnej ![]() 4. Google Maps - wiadomo ![]() 5. Resco Photo Viever - świetna alternatywa dla domyślnej przeglądarki zdjęć. 6. TTPod - najlepszy odtwarzacz muzyczny na Symbian. 7. Xlator - słownik na Symbian. Nie wymaga połączenia z internetem. 8. Handy Taskman - menedżer zadań na Symbian. Kod rejestracyjny: 60063751-26703961 9. PhoneTorch - latarka LED 10. Restart - wyłączanie i restart telefonu ikonami jak w XP To wszystko. Mam nadzieję że się przyda ![]() |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 1 post ] Previous topic | Next topic |
|