ramzes234, no jak ktoś preferuje klasyczne bar z klawiaturą alfanumeryczną to wyboru nie ma dzisiaj jeżeli chodzi o te nowe telefony, ja też kiedyś nie byłem przekonany do dotykowych fonów ale jakoś już 2 rok mam moją X8 i nie jest tak tragicznie jeżeli chodzi o pisanie sms jak się wgra klawiaturę alfanumeryczną to i smsy się dobrze pisze trzymając telefon pionowo ale bateria to tragedia 2 dni max.
Ale jest zawsze tyle starych z 60v3 z pośród których jest całkiem spory wybór jeżeli chodzi o używane Nokie.
Last edited by hubert123454 on 10 Oct 2013, o 13:06, edited 1 time in total.
Moje fony: LG u8110 > SE k750i@w800i > SE C702(Tuning) > SE Xperia X8@Walkman W8 > Microsoft Lumia 640 DS > Xiaomi Redmi Note 4X > Xiaomi Redmi Note 8T *Telefony które posiadam obecnie są wypisane pogrubioną czcionką "niektórym ludziom trzeba tłumaczyć łopatologicznie albo łopatą"
ramzes234, a korzystasz na nim z wi-fi do przeglądania internetu, jeżeli tak to nie będziesz miał problemów z pisaniem sms'ów na dotykowym fonie.
Moje fony: LG u8110 > SE k750i@w800i > SE C702(Tuning) > SE Xperia X8@Walkman W8 > Microsoft Lumia 640 DS > Xiaomi Redmi Note 4X > Xiaomi Redmi Note 8T *Telefony które posiadam obecnie są wypisane pogrubioną czcionką "niektórym ludziom trzeba tłumaczyć łopatologicznie albo łopatą"