![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Symbian S60 » Pomoc Techniczna » [S60] Software |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 8 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[N95] [8GB] Zmiana dzwonka alarmu |
---|
![]() |
12 Nov 2010, o 17:02 |
Vanquish ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam.
Potrzebuje zmienić dźwięk alarmu na własny lecz nie idzie nic zrobić, gdyż telefon odczytuje tylko standardowe dźwięki do których nie mam dostępu bo są na dysku Z ![]() Czy da się jakoś to zrobić? Jak nie to jest jakiś dobry budzik na telefon taki który obudzi gdy telefon jest wyłączony? Bo próbowałem kilku i żaden nie zadziałał przy wyłączonym telefonie. Pozdrawiam. |
Last edited by Vanquish on 12 Nov 2010, o 17:02, edited 1 time in total. |
Last post |
![]() |
![]() |
12 Nov 2010, o 17:03 |
Jackson ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pewnie masz zbyt dużo utworów na telefonie. Usun trochę a zobaczysz że się pokażą
|
![]() |
![]() |
12 Nov 2010, o 17:16 |
kosmita1993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vanquish wrote: Witam. Potrzebuje zmienić dźwięk alarmu na własny lecz nie idzie nic zrobić, gdyż telefon odczytuje tylko standardowe dźwięki do których nie mam dostępu bo są na dysku Z Nie korzystasz przypadkiem z modyfikacji "Przyśpieszenie galerii i odtwarzacza"? Albo z czegoś podobnego? Jeżeli tak to usuń plik MGXDatabasePlugin.rsc z C:\Resource. Problem powinien zniknąć. [ Dodano: 12 lis 2010, o 16:16 ] Vanquish wrote: Jak nie to jest jakiś dobry budzik na telefon taki który obudzi gdy telefon jest wyłączony? Bo próbowałem kilku i żaden nie zadziałał przy wyłączonym telefonie. O czymś takim nie słyszałem. Gdy telefon jest wyłączony to nie zadziała żadna aplikacja. Ew. można by było coś pokombinować w stronę żeby budzik był na wyłączonym telefonie podpiętym do ładowarki... Ale nic więcej. |
![]() |
![]() |
12 Nov 2010, o 17:19 |
kosmita1993 wrote: Vanquish wrote: Witam. Potrzebuje zmienić dźwięk alarmu na własny lecz nie idzie nic zrobić, gdyż telefon odczytuje tylko standardowe dźwięki do których nie mam dostępu bo są na dysku Z Nie korzystasz przypadkiem z modyfikacji "Przyśpieszenie galerii i odtwarzacza"? Albo z czegoś podobnego? Jeżeli tak to usuń plik MGXDatabasePlugin.rsc z C:\Resource. Problem powinien zniknąć. Korzystam z tego i jest mi to niezbędne. Nie można tego zostawić? |
![]() |
![]() |
12 Nov 2010, o 17:43 |
Vanquish, można.
![]() ![]() PS: Na życzenie mogę zrobić wersję dla innego katalogu, ale jej nie przetestuję bo ja dźwięki mam w E:\Music. [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 12 listopada 2010, o 16:38 ] Wstawisz może ten załącznik do tematu w modyfikacjach, a tu jedynie zalinkujesz? Wtedy jest większy porządek. ![]() OK. Nie ma sprawy. ![]() Link: |
![]() |
![]() |
12 Nov 2010, o 19:22 |
To jakbyś mógł to przerób ten plik żeby szukał muzyki w E:\Sounds a dźwięku budzika w C:\Sounds, bo to co dałeś powyżej zamula mi telefon przy wyborze dźwięku budzika
![]() |
![]() |
![]() |
12 Nov 2010, o 19:57 |
Vanquish wrote: muzyki w E:\Sounds Za to odpowiada inny plik który już prawdopodobnie masz na telefonie (w C:\Private\1020BE9). Co do C:\Sounds - chyba do zrobienia - zaraz popatrzę nad tym plikiem. ![]() EDIT: w temacie z modyfikacją dorzuciłem nietestowane wersje dla C:\Data\Sounds oraz E:\Sounds. |
![]() |
![]() |
12 Nov 2010, o 22:05 |
kosmita1993, wielki
![]() ![]() Temat do zamknięcia. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 8 posts ] Previous topic | Next topic |
|