Please Login or Register, to see this Content
Barterbly wrote:Ma chyba strasznie mało pamięci operacyjnej. Wystarczy że uruchomię Operę, i otworzę 2 zakładki i już telefon wrzeszczy, że brakuje mu pamięci.
C5-03 rofs is not moddable....
Barterbly wrote:A możecie mi wyjaśnić o co chodzi z tym portowaniem? Chodzi o zamianę plików systemowych czy bardziej o zmuszanie telefonu do używania innych modułów? Na jakimś innym forum zagranicznym widziałem jakiś podobny temat, tylko dotyczył innych telefonów ale podobna sytuacja. Trzeba było pobrać jakieś 5 programów na kompa, oba softy i coś tam zamieniać, dopiero potem wrzucać na telefon. Orientujecie się czy tutaj jest tak samo?
Barterbly wrote:Na kolejnym forum znalazłem dość świeży temat w którym dużo ludzi prosi o zrobienie portu z C6 do C5-03.
Barterbly wrote:Chodzi o zamianę plików systemowych czy bardziej o zmuszanie telefonu do używania innych modułów?
adrian219 wrote:Jak dokładnie wykonuje się portowanie - nie wiem, jednak dopytam się.
Barterbly wrote:A możecie mi wyjaśnić o co chodzi z tym portowaniem?
ZiomalMarcin wrote:http://www.forum.pnht.pl - tam widziałem gotowy port z C6-00 dla C5-03. Trzeba chyba ręcznie dodać polski język do oprogramowania i można wrzucać na telefon.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests