![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Symbian S60 » Pomoc Techniczna » [S60] Firmware |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 9 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[N79] Zmiana zegara w S60v3 |
---|
![]() |
24 Feb 2014, o 00:32 |
moreee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam,
Nie wiem czy dobrze lokuje temat ale nie znalazłem bardziej odpowiedniego wg mnie działu. Otóż mam pytanie. Czy jest możliwość przerobienia zegara w s60v3 żeby wyglądał tak jak na obrazku poniżej? Bez nazwy operatora albo jakąś małą tylko i takim sporym zegarkiem? ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
24 Feb 2014, o 15:43 |
zibi305 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie da się przerobić systemowego zegara. Możesz co najwyżej zainstalować nakładke vhome lub sam zerar w postaci aplikacji deskclock.
|
![]() |
![]() |
24 Feb 2014, o 16:46 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Desk clock powinien spełnić Twoje wymagania
|
![]() |
![]() |
25 Feb 2014, o 20:09 |
No deskclocka używałem i brakuje mi możliwości w nim. Np dostrajanie wielkości zegara.. Rozmiary są stałe i nie da sie ich zmienić (chyba, że nie potrafię). Chyba że ktoś posiada dostęp do większej bazy zegarów , może by coś szło wybrać. Mi się udało znaleźć podstawke z zegarem z HTC. Ale na pół ekranu i sie nie spisał.
|
Last edited by moreee on 25 Feb 2014, o 20:14, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
25 Feb 2014, o 20:12 |
matishl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zegary do deskclocka możesz robić sam poprzez edycję plików zegara, o ile dobrze pamiętam.
![]() |
![]() |
![]() |
25 Feb 2014, o 20:15 |
Jest gdzieś na to tutorial? Bo nie ukrywam że taki zegar jak na screenie byłby dla mnie ideałem :d duża godzina i mini data i brak informacji od operatora.
|
![]() |
![]() |
25 Feb 2014, o 20:24 |
matishl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moreee wrote: Jest gdzieś na to tutorial? Bo nie ukrywam że taki zegar jak na screenie byłby dla mnie ideałem :d duża godzina i mini data i brak informacji od operatora. Powiem tak, tutoriala nie ma, ale pliki poszczególnych zegarów są chyba w .zip. Można podmienić plik graficzny zegara i jego wskazówek, pogrzebać w pliku konfiguracyjnym zegara (pamiętam, że coś takiego było), ale nie wiem czy uda się osiągnąć efekt z obrazka. Wybacz, nie wszystko dokładnie pamiętam,ale powinno być okej. Jeśli nie, to pobiorę jakiś zegar i spróbuję go zmodyfikować. ![]() |
Last edited by matishl on 25 Feb 2014, o 20:26, edited 2 times in total. |
![]() |
![]() |
25 Feb 2014, o 20:43 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No a Google znajduje taką stronę powiązaną z tym screenem...
>> http://yantowae.heck.in/merubah-tampila ... ue-d.xhtml Quote: Sposób wykorzystania jest bardzo proste, a mianowicie: Zainstalować aplikację, po zakończeniu aplikacji otworzy się automatycznie. Wybierz godziny, które chcesz Aby dostosować położenie lub miejsce, w którym znajduje się zegar, wybierz menu>setting>set position |
![]() |
![]() |
26 Feb 2014, o 16:16 |
Aż taki hacker to ze mnie nie jest
![]() ![]() Znalazłem tego vhome`a, o którym ktoś u góry wspominał. Ale motywy z jakimiś gwiazdkami i ciężko to ustawić.. i ciągle na internet poluje.. (wifi bo tak wybrałem) Edit: A jednak są inne skórki ![]() ![]() ![]() Edit2: Jednak vhome sie nie przyjmie.. brakuje mi podstawowych skrótów, których używam. Nie mówię tu o pasku skrótów tylko o zwykłe strzałki i prawy/lewy przycisk. Przez to program mnie troche blokuje w płynnym użytkowaniu. Będę zmuszony poczarować zegarami do deskclocka ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 9 posts ] Previous topic | Next topic |
|