![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Sprawy Forum » Ogłoszenia & Propozycje |
Previous topic | Next topic Page 3 of 12 [ 169 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Pomysł] Zmiany nicków - deklaracje i historia zmian. |
---|
![]() |
6 Feb 2010, o 16:13 |
MeonXT ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Proszę o zmianę nicka z MeonXT na: Meon. Dlaczego? Ogólnie jestem rozpoznawany jako Meon
![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 6 lutego 2010, o 15:20 ] Nieporozumienie wyjaśnione. ![]() ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
14 Mar 2010, o 16:27 |
rastuch456 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Proszę o zmianę mojego nicka z: ziooomal456 na: rastuch456. Dlaczego? z kilku powodów, min. na każdym forum mam nick rastuch456 i chce być rozpoznawalny jako ta sama osoba, po drugie rastuch to moja ksywa a ,,456" to symboliczna liczba
![]() ![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 14 marca 2010, o 14:43 ] Enjoy. ![]() [ Dodano: 14 mar 2010, o 15:27 ] Dziękuje pięknie ![]() |
![]() |
![]() |
16 Apr 2010, o 11:31 |
Siwiak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cześć mam ogromną prośbę , Proszę o zmiane niku? Z siwiakpl na Siwiak.
Byłbym wdzięczny, chcę zmienić gdyż nik zakładałem taki ... hm no nie wiedziałem że będę tak długo na forum . Miałem początkowo tylko ściągać a , że jestem uploaderem i długo już na forum , wiec proszę o zmianę tego niku . Z góry dzięki. Nie jest to tak że mi się znudził . Po prostu ten nik jest na wielu forach na których jestem .. . Jeśli nie wierzycie proszę link do jednego z nich.: Wystarczy wejść w zakładkę moderator i będzie mój nik. |
![]() |
![]() |
16 Apr 2010, o 12:08 |
Mistrzunio94 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja również prosiłbym o zmianę nicku z kamil_amil na samo Kamil. Powód? kamil_amil dziwnie brzmi i dziwnie się czyta.
|
![]() |
![]() |
16 Apr 2010, o 13:50 |
maciek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kamil jest zajęte. A to, że nie jest dobrze czytelne to nie jest właściwy powód.
|
![]() |
![]() |
16 Apr 2010, o 14:00 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
siwiakpl, http://www.google.pl/search?hl=&q=siwia ... 7&ie=UTF-8 - na wielu stronach masz jak obecnie, jesteś też już pod nim rozpoznawalny, odmawiam.
kamil_amil, trzeba było myśleć przy rejestracji. ![]() |
![]() |
![]() |
16 Apr 2010, o 14:24 |
Siwiak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss Tyle , że nie chce tego nika . Ciągle rejestruje się na Siwiak. A siwiakpl to już przeszłość nie korzystam już z tych ników.Na większości for mam multikonta z inną nazwą, więc jeszcze raz proszę o zmianę nika na Siwiak.
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 4 maja 2010, o 23:08 ] Niech będzie. |
![]() |
![]() |
2 May 2010, o 22:51 |
Dunek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja bym chcial zmienic nick z Mareczeka na Dunek poniewaz juz od dawna nie kozystam z ksywy mareczeka a z Dunusia kozystam i bede ; ) bo to moja ksywa ktora kumpel mi wymyslil i na tym forum tez chcialbym byc jako Dunek
Pozdro [ Dodano: 2 maja 2010, o 22:42 ] prosze sobie zobaczyc na TPB i Demonoid , fotka.pl hehe i pare tam na fotka jestem Dunek_milo bo jakis pajac zabral Dunka :s skad on wymyslil Dunek ![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 2 maja 2010, o 22:47 ] OK, zmieniłem przez wzgląd na to, iż jesteś nowy i stara ksywa nie była jeszcze rozpoznawalna u nas. [ Dodano: 2 maja 2010, o 22:51 ] 17 maja 2009 hehe wtedy kiedy konto robilem to te forum takie piekne graficznie nie bylo ; ) nie poznalem je hehe przez dlugi czas brak kompa i czasu na pasje telefonami ale i Back ; ) Dzieki |
![]() |
![]() |
4 May 2010, o 19:09 |
Kołek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Poproszę o zmianę nicka z kolek1985 na Kołek.
|
![]() |
![]() |
4 May 2010, o 19:16 |
maciek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
powód?
|
![]() |
![]() |
4 May 2010, o 19:35 |
Kołek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kiedyś zawsze używałem nicka z 1985 ale już mi się to znudziło. Teraz wszędzie mam nick Kołek i tutaj też taki bym chciał mieć
![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 4 maja 2010, o 19:42 ] OK, prośba zrealizowana. |
![]() |
![]() |
4 May 2010, o 22:27 |
Gązo5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jeśli nie był to problem to chciałbym mieć nick Gonzo ponieważ ten jest z błędem. 2 powód to nie podoba mi się ta 5 na końcu przy rejestracji napisałem ją tak z przyzwyczajenia bo jak gdzieś się rejestruję to przeważnie nick jest zajęty i dopisuję numer ale widzę że na tym forum jest mi nie potrzebny
![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 4 maja 2010, o 23:09 ] Nazwa zajęta. |
![]() |
![]() |
4 May 2010, o 23:53 |
wasiesto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a ja mam prośbę, jak już zmieniacie te nicki, to piszcie gdzieś jak delikwent nazywał się wcześniej
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 4 maja 2010, o 22:58 ] A nie jest tak? W prośbach przecież piszą "z" "na co". |
![]() |
![]() |
5 May 2010, o 00:08 |
michero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pewnie chodzi o Kołka, bo nie jest to jakoś specjalnie jasno napisane, a on chyba chciał tylko usunąć datę ze swojego nicku;)
|
![]() |
![]() |
5 May 2010, o 00:20 |
wasiesto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss wrote: A nie jest tak? W prośbach przecież piszą "z" "na co". no właśnie nie wszystkie prośby są jasno napisane... na 1 stronie tematu przydałaby się lista zmian nicków na forum i było by gites. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 Next Page 3 of 12 [ 169 posts ] Previous topic | Next topic |
|