by akatsuki » 21 Jun 2010, o 18:20
Sorry, że się wypowiadam w tym temacie, ale normalnie nie mogę wytrzymać

Bardzo dziwnych masz tych kolegów, ale swoją drogą już lepszy jest nick kamil_amil niż @Kamil@ - słownie (małpa Kamil małpa). Ten, który masz teraz jest raczej bardziej poważny, niż ten drugi ze śmiesznymi znaczkami @@. Ten drugi jakiś taki dziecinny - oczywiście nie chcę tutaj nikogo obrażać, więc bez obrazy!
A tak na marginesie to zaznaczę, że nie znam drugiego takiego forum na którym tak często zmieniane były nicki

Na niektórych poważnych forach nie ma nawet takiej możliwości, żeby zmienić nick. Patrząc na to tak z boku, jest to trochę śmieszne.. a z drugiej strony nawet irytujące.
Bierzcie przykład z administratora.Co do mojego nicka to mogę napisać, że sam poważnie nie zamierzałem się związywać z kolejnym forum/serwisem.. bo coraz mniej czasu mam na tego typu sprawy. Więc ten nick mam tylko na tym forum, a nawet mi przez myśl nie przeszło, żeby to zmieniać

Nick to tylko nick, ważne są posty. Myślę, że powinno się całkiem zamknąć tą sprawę ze zmianami. To tylko moje zdanie, więc się nie oburzajcie