![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Sprawy Forum » Ogłoszenia & Propozycje |
Previous topic | Next topic Page 4 of 12 [ 169 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Pomysł] Zmiany nicków - deklaracje i historia zmian. |
---|
![]() |
5 May 2010, o 02:09 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nudziło mi się to zrobiłem listę
![]() Po lewej stary nick, po prawej nowy RockMan ![]() adrianku ![]() ![]() razor1993 ![]() adrian219 ![]() ![]() boczek ![]() ![]() ![]() Zaza994 ![]() serwisnokii ![]() pakozz ![]() siuur ![]() stalin ![]() maciora164 ![]() tur3do ![]() jesion123456789 ![]() kamilek5995 ![]() MeonXT ![]() ziooomal456 ![]() siwiakpl ![]() Mareczeka ![]() kolek1985 ![]() n-series ![]() patryk95juve ![]() kamil_amil ![]() rekin22a ![]() amek22 ![]() KrystianD103 ![]() malybtc ![]() miki9220 ![]() ![]() mamusia ![]() kimi280396 ![]() bastek1215 ![]() DJ_Cobra ![]() MarciNXM ![]() nokiafan1997 ![]() johan19111 ![]() worekowsa ![]() Ewenement6 ![]() mikas1996 ![]() ili ![]() |
Last edited by nemo333 on 24 Dec 2011, o 14:02, edited 8 times in total. |
Last post |
![]() |
![]() |
9 May 2010, o 11:49 |
Dudi91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Proszę o zmianę nicku z n-series na Dudi
Powód jest prosty- użytkownicy forum dziwią się, że posty pisze nickiem n-series, a podpisuje sie moją ksywa od 5lat Dudi ![]() ![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 9 maja 2010, o 11:47 ] "Nazwa użytkownika, którą wpisałeś, jest już zajęta. Wybierz inną." [ Dodano: 9 maja 2010, o 11:49 ] Dudi91 ![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 9 maja 2010, o 11:54 ] OK. |
![]() |
![]() |
21 Jun 2010, o 14:39 |
Mistrzunio94 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam, proszę o zmianę nazwy użytkownika z kamil_amil na @Kamil@. Szukałem, i nie znalazłem takiego użytkownika. Powód? Koledzy i koleżanki gdy widzą mój nick, śmieją się ze mnie, że niby jakiś niedokończony itp ;/ Oraz jest dziwny i odstrasza.
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 21 czerwca 2010, o 14:47 ] Najpierw poczekajmy, aż warn wygaśnie. |
![]() |
![]() |
21 Jun 2010, o 17:44 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To masz dziwnych kolegów
![]() Mi wydaje się, że jesteś tutaj tak rozpoznawaną osobą, że nie potrzebujesz tej zmiany ![]() |
![]() |
![]() |
21 Jun 2010, o 18:20 |
akatsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sorry, że się wypowiadam w tym temacie, ale normalnie nie mogę wytrzymać
![]() ![]() A tak na marginesie to zaznaczę, że nie znam drugiego takiego forum na którym tak często zmieniane były nicki ![]() Co do mojego nicka to mogę napisać, że sam poważnie nie zamierzałem się związywać z kolejnym forum/serwisem.. bo coraz mniej czasu mam na tego typu sprawy. Więc ten nick mam tylko na tym forum, a nawet mi przez myśl nie przeszło, żeby to zmieniać ![]() Nick to tylko nick, ważne są posty. Myślę, że powinno się całkiem zamknąć tą sprawę ze zmianami. To tylko moje zdanie, więc się nie oburzajcie ![]() |
![]() |
![]() |
21 Jun 2010, o 19:07 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
akatsuki wrote: Ten, który masz teraz jest raczej bardziej poważny, niż ten drugi ze śmiesznymi znaczkami @@. Tak, zgadzam się. akatsuki, myślę, że z wiekiem przechodzi ta moda na zmiany nicków. Ja nie wyobrażałbym sobie gdziekolwiek zmienić - to jest jak drugie nazwisko w sieci - dlatego też do wszelkich takich próśb nastawiam się już z góry niechętnie. ![]() |
![]() |
![]() |
27 Jun 2010, o 19:15 |
kamilloi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Odcisk palca, imię, nazwisko, nick. Moje dane bardzo osobowe. Fakt że posługuję się jeszcze jednym nickiem jest tu nieistotny. Od 2006r towarzyszy mi ten i się przyzwyczaiłem
|
![]() |
![]() |
29 Jun 2010, o 11:13 |
Patrykos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Proszę o zmianę nicku z patryk95juve na Patrykos, gdyż takiego nicku od długiego czasu używam na innych forach
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 29 czerwca 2010, o 11:36 ] Przez wzgląd na to, że nie zapisałeś się jeszcze (a raczej niestety ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
12 Aug 2010, o 22:33 |
Mistrzunio94 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No to warn wygasnął, więc myślę, że nie będzie przeszkód. Proszę o zmianę nicka z kamil_amil na : Mistrzunio94. Powód? Ogólnie w sieci mam wszędzie taki nick, poczta, nk, allegro, prywatny blog, tylko tutaj mam inny. Proszę o pozytywne rozpatrzenie.
|
![]() |
![]() |
9 Oct 2010, o 21:44 |
Help3r ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Proszę o zmianę nicka z rekin22a na rybak (ewentualnie rybakk lub pasekk). Powód?
Wszędzie mam ten sam login a boje się o włamania i tak dalej. A po 2 mi się znudził. Proszę o zmianę. Pozdrawiam, Rekin22a [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 9 października 2010, o 23:45 ] Done. Tylko nie pogryźcie się z rybą. ![]() [ Komentarz dodany przez: ryba: 10 października 2010, o 09:44 ] No ten avatar mi sie srednio podoba ![]() Też na twoim miejscu by mi się średnio podobał. |
Last edited by Help3r on 10 Oct 2010, o 14:21, edited 2 times in total. |
![]() |
![]() |
10 Oct 2010, o 14:00 |
Remix ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Weście mnie zmieńcie na HappY
![]() Proszę o zmianę nicku ponieważ Remix mi się już znudził. Aktywnie uczestniczę w życiu forum, lecz te warny przeszkadzają Dostałem je za posty nie wyrażające chęci zakupu. Prosze o pozytywne rozpatrzenie podania o Admina ![]() |
![]() |
![]() |
10 Oct 2010, o 14:08 |
maciek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prośba odrzucona. Poczekajmy jakiś czas aż wygasną warny, zobaczymy, może się poprawisz
![]() |
![]() |
![]() |
10 Oct 2010, o 14:10 |
Remix ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
maciek wrote: Prośba odrzucona. Poczekajmy jakiś czas aż wygasną warny, zobaczymy, może się poprawisz ![]() No weś ić.... ![]() Nawet się wysiliłem i dziś recke napisałem... |
![]() |
![]() |
10 Oct 2010, o 14:58 |
maciek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kiedyś odrzuciłem innych prośby bo też mieli warny więc czemu mam być inny dla Ciebie? Nie ma równych i równiejszych.
Aha, przydałoby się też, abyś zakupił słowniG ortografiDŻny. |
![]() |
![]() |
10 Oct 2010, o 16:04 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dlatego właśnie nie lubię zmieniać nicków, bo natychmiast jest fala następnych, którym się "znudziło". A mało kto się zastanawia, że nick jest podpisem tożsamości w internecie. Coby to było jakby każdy zmieniał imię co kwartał?
Prośba odrzucona z powodu warnów - już raz taka sytuacja była, więc nie ma w tym nic niesprawiedliwego. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12 Next Page 4 of 12 [ 169 posts ] Previous topic | Next topic |
|