![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Sprawy Forum » Ogłoszenia & Propozycje |
Previous topic | Next topic Page 5 of 12 [ 169 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Pomysł] Zmiany nicków - deklaracje i historia zmian. |
---|
![]() |
10 Oct 2010, o 19:29 |
akatsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss wrote: Dlatego właśnie nie lubię zmieniać nicków, bo natychmiast jest fala następnych, którym się "znudziło". Czemu po prostu nie dodasz jeszcze jednego podpunktu do regulaminu.. tj. brak możliwości zmiany nicków ![]() Tak z drugiej strony to się zastanawiam, co by było gdyby koledzy (którym się tak nicki nudzą) - byli adminami. Wchodzisz na forum, a tu codziennie inny admin ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
11 Oct 2010, o 16:35 |
miki920 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Z miki9220 na miki920
Powód : Wszędzie mam 920 ![]() ![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 11 października 2010, o 16:32 ] Przeczytaj ostatnie posty z poprzedniej strony tematu. [ Dodano: 11 paź 2010, o 16:35 ] Bu... Tylko przez moją pomyłkę i nieuwagę nie mogę zmienić nicku ? Niektórzy potrzebują zmienić nick.... ![]() [ Komentarz dodany przez: ryba: 11 października 2010, o 18:33 ] takie są zasady, na razie nic z tego. |
![]() |
![]() |
20 Oct 2010, o 21:04 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
miki9220 wrote: Niektórzy potrzebują zmienić nick.... dom ci się spali czy matke ci porwą jak nie zmienisz tego nicku? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
20 Oct 2010, o 21:11 |
miki920 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dostane bana w cs'ie a co ?
|
![]() |
![]() |
21 Oct 2010, o 10:38 |
michero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przepraszam wszystkich, ale już nie mogę wytrzymać.
Matole jeden, co ma nick na forum nokiahacking do gry w CSa? Co, bana dostaniesz, bo ktoś sprawdzi, że masz inny nick na jakimś forum i inny w grze? No weź się zastanów trochę. Ostrzegam cię ostatni raz. Aha, garść porad. 1. Nie spamujemy. Nie piszemy postów typu 'ok', 'dzięki', 'fajnie' 2. Forum to nie gg. Nie piszemy postów typu ':)', 'jak się czujesz', 'co u twojej mamy' 3. Nie odkopujemy starych tematów. Szczególnie głupich 4. Nie piszemy w każdym temacie w bazarze 'czy to aktualne' 5. Jak się na czymś nie znamy to nie odpowiadamy. Bo możemy wprowadzić w błąd 6. Czytamy ze zrozumieniem 7. NIE SPAMUJEMY 8. Jemy więcej szpinaku żeby być mądrzejszym [ Komentarz dodany przez: Adam: 21 października 2010, o 10:50 ] Co powiesz? ![]() ![]() ![]() takich rzeczy nie pisać ![]() |
![]() |
![]() |
29 Oct 2010, o 19:51 |
Amek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prosiłbym o zmianę nicku na Amek
![]() "Amek", a nie "amek" ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
30 Oct 2010, o 17:41 |
maxi0407 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...Moim zdaniem wogole nie powinno byc zmiany nickow
![]() [ Dodano: 30 paź 2010, o 17:41 ] aaa to ja Prosze o zmiane nicku o msK. |
![]() |
![]() |
30 Oct 2010, o 17:46 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
30 Oct 2010, o 18:02 |
oskarlada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
michero wrote: 8. Jemy więcej szpinaku żeby być mądrzejszym no dobra mimo ze go nie lubie ok tak wracajac do tematu, zmiany nickow sa bez sensu, poniewaz wiedziales jaki chcesz miec nick zakladajac konto, nie jest to parametr ktory zostal przydzielony Ci odgornie, wiec podczas zakladania nowego konta pomysl... taka moja rada |
![]() |
![]() |
30 Oct 2010, o 18:13 |
maxi0407 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
no i taka postawa mi sie podoba ..Ktos przeskrobie to sam na swoje konto .a nie tak jak mowilem ze bedzie zmienial nicki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
4 Dec 2010, o 23:55 |
Patrykos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Proszę o zmianę nicku na młody (z małej litery). Powód: Od jakiegoś czasu dostaje jakieś spamy na emaila i gg (na gg linki do stron... wolę nie komentować
![]() ![]() PS: Na stronach ... nie zakładałem kont ![]() |
Last edited by Patrykos on 4 Dec 2010, o 23:57, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
5 Dec 2010, o 12:48 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Słaby powód. Poza tym jeśli dostałeś się raz do listy spam-mailingowej, to żadne zmiany już nie pomogą.
|
![]() |
![]() |
8 Dec 2010, o 19:47 |
młody ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Czegoś nie mogłem sie zalogować
![]() ![]() ![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 8 grudnia 2010, o 21:11 ] Bo ja nicku nie zmieniałem... Proszę używać tylko 1 konta. To tamto konto proszę usunąć |
Last edited by młody on 9 Dec 2010, o 23:50, edited 2 times in total. |
![]() |
![]() |
28 Dec 2010, o 14:26 |
Remix ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
maciek wrote: Prośba odrzucona. Poczekajmy jakiś czas aż wygasną warny, zobaczymy, może się poprawisz ![]() Czy poprawiłem się? ![]() Ponawiam prośbę o zmianę nicku na WiFi. |
![]() |
![]() |
28 Dec 2010, o 14:29 |
born2die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prośba o zmiane nick na born_for_die
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12 Next Page 5 of 12 [ 169 posts ] Previous topic | Next topic |
|