![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Symbian S60 » Patche & Tuning » Modyfikacje S60v5 (^1) |
Previous topic | Next topic Page 2 of 3 [ 33 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3 Next Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Zwiększenie szybkości telefonu. |
---|
![]() |
28 Jan 2014, o 21:33 |
mario448 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Chciałem skorzystać ale niestety wyskakuje mi komunikat 'Błąd aplikacji". Czym może to być spowodowane?
Pozdrawiam. |
Last post |
![]() |
![]() |
16 Aug 2014, o 20:33 |
niuniek16 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ale ten patch usuwa błąd systemu a nie przyśpiesza telefon
|
![]() |
![]() |
6 Apr 2021, o 16:09 |
z3ko_play ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam, jest tu ktoś jeszcze? Jeśli tak to przychodzę z zapytaniem - gdzie mógłbym tego moda znaleźć w 2021 roku?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
6 Apr 2021, o 17:58 |
Wunder Wungiel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Raczej nigdzie. Inne źródło to było na impart forum, ale ono już nie istnieje
![]() Możesz jedynie napisać na PW do np. @zibi305, i modlić się, by zerknął na nią i kuknął na dysk ![]() |
![]() |
![]() |
6 Apr 2021, o 18:27 |
Znalazłem na chomikuj.pl plik CPU_MOD(1).sis, czy to jest to? Przy instalacji na s60v5 pisze mi, że składnik jest wbudowany, na s60v3 zainstalowałem to bez problemu i odnosze wrażenie że telefon działa lepiej.
![]() |
![]() |
![]() |
7 Apr 2021, o 06:49 |
Tak, to jest chyba to
![]() Ok. Znalazłem rozwiązanie ![]() Gdzie instalowałeś ROMPatchera+? Jak na C:, to wrzuć ten plik do C:\Patches Jak na E:, to wrzuć ten plik do E:\Patches Jak na F:, to wrzuć ten plik do F:\Patches Potem wejdź w ROMPatcher, aktywuj tego nowego patcha i próbuj instalować CPU Moda ![]() Jeżeli patch nie będzie się chciał włączyć, próbuj wrzucić tego: I to jego włączyć |
![]() |
![]() |
7 Apr 2021, o 10:29 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
z3ko_play wrote: Witam, jest tu ktoś jeszcze? Jeśli tak to przychodzę z zapytaniem - gdzie mógłbym tego moda znaleźć w 2021 roku? ![]() ![]() Nie wiem po co Ci, skoro on nic nie daje ![]() |
![]() |
![]() |
7 Apr 2021, o 10:41 |
![]() I po co wszystkich do wszystkiego zniechęcasz? ![]() |
![]() |
![]() |
7 Apr 2021, o 15:24 |
![]() Bo wiem jak działa Symbian, i wiem jak ten plik działa? Testowałem to jakieś 10 lat temu na wielu telefonach, i na żadnym nie uzyskałem żadnego efektu. Wybacz, ale nie przekonuje mnie stwierdzenie zeropostowca, że mu placebo zadziałało, skoro wiele osób liczących się na scenie modderskiej Symbiana w czasach jego świetności zdementowało działanie tego "tweaku". Ten plik można też modyfikować przez TweakS, ale i tam również gówno on daje ![]() |
![]() |
![]() |
7 Apr 2021, o 18:04 |
Nie można chociaż spróbować, panie szanowny?
![]() [ Dodano: 7 kwi 2021, o 17:23 ] nemo333 wrote: zeropostowca Ma dziesięć postów ![]() [ Dodano: 7 kwi 2021, o 17:23 ] ![]() |
![]() |
![]() |
8 Apr 2021, o 18:42 |
Wunder Wungiel wrote: Nie można chociaż spróbować, panie szanowny? XD Próbowałem, zanim Ty na chleb przestałeś wołać gówno ![]() Wunder Wungiel wrote: Ma dziesięć postów Na bogato. Z czego 8 jest gówno wartych. |
![]() |
![]() |
9 Apr 2021, o 10:42 |
Dobra, dobra, panie majster
![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 8 kwietnia 2021, o 21:42 ] No i styknie. |
![]() |
![]() |
9 Apr 2021, o 15:23 |
Dziękuje, udało się zainstalować! Na 5530 XM faktycznie różnicy nie ma, tak na N73 była duża poprawa nawet bez resetowania telefonu
![]() |
![]() |
![]() |
9 Apr 2021, o 15:36 |
@z3ko_play, Patch "NoBuiltInError" zadziałał?
Jak nie, to jak sobie poradziłeś? |
![]() |
![]() |
9 Apr 2021, o 19:27 |
Na 5530 patch "NoBuiltInError" zadziałał, bo wcześniej się nie dało tego zainstalować, na N73 zainstalowało się przy samym "InstallServer" i "Open4all".
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3 Next Page 2 of 3 [ 33 posts ] Previous topic | Next topic Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Symbian S60 » Patche & Tuning » Modyfikacje S60v5 (^1) |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)