Temat ten założyłem, gdyż już zbyt wiele osób wpadało na poniższy "świetny pomysł":
Aaa!!1 Mam problem z fonem?! Co robić... Już wiem! Napiszę do admina, bo na pewno wie ocb. Oh, jaki ja jestem gitny, na pewno nikt wcześniej na to nie wpadł, a te lamy pewnie czekają dniami na odpowiedź na forum, hahaha! <F@ck Yea.>
Otóż poprzez ten temat chciałem raz a porządnie wszystkim tym geniuszom uświadomić, jak ta sytuacja wygląda z mojej strony i wylistować, dlaczego jednak moją regułą jest to, że nie pomagam.
- Przede wszystkim... Nie jestem w stanie! Oprócz prowadzenia forum, mam jeszcze życie prywatne, uczę się, poza tym mam święte prawo do odpoczynku.
Jednym słowem - szanuję swój czas. Jakieś pretensje, że olewam? Nie płacisz mi, by cokolwiek wymagać.
Jeśli kiedyś już coś podpowiem, to wyłącznie z mojej dobrej woli, przypływu wolnej chwili i dobrego humoru. - Secundo: na forum jest obecnie ponad 25 tysięcy użytkowników. Wiesz, że nie jesteś pierwszym, który prosił mnie o pomoc? Serioza. Nie ma tygodnia, by ktoś do mnie nie napisał w takiej sprawie (mój rekord to 11 osób w 1 dniu).
Tylko teraz uświadom sobie, ile czasu musiałbym poświęcać, gdybym chciał z dobroci serca każdemu pomagać. Podpowiem - od ok. godziny dziennie do pięciu godzin dziennie w porywach. No cóż, Ty pewnie byś altruistycznie pomagał, ale ja to jestem jednak tym pieprzonym egoistą. - A teraz najważniejsze! Na forum otrzymasz odpowiedź najszybciej! (Pomijam już przejrzenie FAQ i upewnienie się, że nie ma już tam odpowiedzi na Twoje pytanie, co jest wysoce prawdopodobne, bo wierzę, że zostało przeszukane.)
Jeśli założysz temat NA FORUM, będzie mogła pomóc Ci cała rzesza użytkowników, nie tylko ja. Uwierz mi, iż odwiedzam swoją stronę tak samo często jak GG i jeśli tylko widzę post, na który znam odpowiedź, to odpisuję.
Jeśli tak się nie dzieje, to:
1. po prostu nie znam rozwiązania lub
2. jestem tak zajęty, że tym bardziej na odpowiedź na GG nie masz co liczyć.
Dziękuję, pozdrawiam.