![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Symbian S60 » Patche & Tuning » Modyfikacje S60v5 (^1) » Zmodyfikowane softy - Custom FW S60v5 (^1) |
Forum rules![]() |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 10 posts ] Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[5230] 20.0.005 by Krzychu_Polowin |
---|
![]() |
28 Dec 2010, o 21:43 |
Krzychu_Polowin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam chciałbym bardzo zaprezentować wam przerobionego przeze mnie zmodyfikowanego Firmware dla nokii 5230 w wersji oprogramowania v 20.0.005 w oryginale stworzył to Bojar.
Co zostało zmienione : -Wgrany Rompatcher z działającym autostartem -Dodane ekrany: Satio 8 Ikon --> domyślny 6 Ikon Omnia Pasek kontaktów -Dodany motyw Horizon Black ustawiony domyślnie -Usunięte wszystkie języki poza Angielskim i Polskim -Dodane efekty tematu City_ByDjRAZ -Zmieniona czcionka na Taurus Normal -Zmieniony układ menu -Zmienione logo otwartej aplikacji -Zoptymalizowany autostart.. -Działający Ovi Store -Zmienione Cache przeglądarki na E -Zmienione Cache Ramu na C -Łatka wydłużająca czas nagrywania dyktafonu do 12 godzin -Domyślna nazwa bluetooth to ...::: Nokia 5230 H@cked .. -Dodana łatka umożliwiająca instalację niepodpisanych plików w 99% przypadków -Możliwość wysyłania plików *.sis *.sisx i *.jar przez wbudowany menadżer plików -Dostęp do folderów systemowych na karcie pamięci przez wbudowany menadżer plików -Wyłączone powitanie Nokii i Sms przy pierwszym uruchomieniu -Dodane zakładki do wbudowanej przeglądarki: Youtube S60v5 Centrum Mobile Dailymobile Forum Dailymobile -Usunięta zakładka Ovi w kontaktach -Usprawnione Kinetyczne przewijanie -Wyłączone wybieranie głosowe.... Screeny : ![]() ![]() ![]() ![]() Link : |
Last edited by Krzychu_Polowin on 28 Dec 2010, o 16:57, edited 3 times in total. |
Last post |
![]() |
![]() |
3 Jan 2011, o 14:49 |
armanipn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Krzychu, powiedz mi jak mam V21.06.005, a chciałbym wmontować, tego softa, to tylko Jaf mi zostaje? pzdr
|
![]() |
![]() |
3 Jan 2011, o 17:09 |
Inku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
armanipn wrote: Krzychu, powiedz mi jak mam V21.06.005, a chciałbym wmontować, tego softa, to tylko Jaf mi zostaje? pzdr ten soft jest pod V20 a ty Masz v21 wiec nici z wgrania chyba ze Krzychu zrobi softa pod 21 ![]() chyba ze masz boxa i obnizysz sobie oprogramowanie bo zdaje mi sie ze jakbys chcial jafem/phoenixem bo uwalilbys telefon ![]() |
![]() |
![]() |
3 Jan 2011, o 18:34 |
Pozostaje mi poczekać, bo w tym momencie mam oprogramowanie, bez polskiego języka, świeżo zdjąłem "lock code" bo nie mogę znaleźć paczki V21.06.005 z polakiem. Pozdrawiam, i dziękuje.
|
![]() |
![]() |
3 Jan 2011, o 18:36 |
armanipn, zostaje ci tylko JAF i wgrywanie najpierw czystego softa w wersji V20 a potem wgranie tego zmodyfikowanego ale jak nie będziesz dotykał kabla ani fona to ci się downgrade zrobi bez problemu
|
![]() |
![]() |
3 Jan 2011, o 19:13 |
ok dzisiaj będę kombinował, jest jakaś instrukcja do obsługi jafa? bo nie chciałbym telefonu mordować.z góry dzięki
[ Dodano: 3 sty 2011, o 18:13 ] a jakbym wrzucił tego softa: RM-588_EUROPECWM_21.6.005_v3.0_2.exe na mój (bez polskiego menu) Phoenixem, nie będzie problemu?:> |
![]() |
![]() |
3 Jan 2011, o 19:22 |
Quote: ok dzisiaj będę kombinował, jest jakaś instrukcja do obsługi jafa? bo nie chciałbym telefonu mordować.z góry dzięki Instrukcja jest w FAQu poszukaj |
![]() |
![]() |
13 Feb 2011, o 21:23 |
Carmac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 pytanie jaka jest szansa ze uda mi się downgrade z v40 na v21? na noki 5230
2 pytanie jakim programem można edytować soft? Tak jak Ty tu zrobiłeś ? |
![]() |
![]() |
13 Feb 2011, o 22:08 |
Quote: 1 pytanie jaka jest szansa ze uda mi się downgrade z v40 na v21? na noki 5230 A dlaczego na v21 ja ten soft jest na v20 ale szansa jest zerowa ponieważ downgrade jest nie możliwy przez usb dla SL-3 Quote: 2 pytanie jakim programem można edytować soft? Tak jak Ty tu zrobiłeś ? Ja używam Nokia Editor Beta7 |
Last edited by Krzychu_Polowin on 13 Feb 2011, o 22:11, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
13 Jan 2012, o 19:57 |
Niestety nie mam już tego na dysku
![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 10 posts ] Previous topic | Next topic Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Symbian S60 » Patche & Tuning » Modyfikacje S60v5 (^1) » Zmodyfikowane softy - Custom FW S60v5 (^1) |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)