![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Symbian S60 » Pomoc Techniczna » [S60] Software |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 12 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[E75] 360Meter-przesylanie nie powiodlo sie. |
---|
![]() |
3 Feb 2012, o 12:39 |
Pan Waldek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Czesc.
Od wczoraj mam ww. Problem. Dodam,ze siec wifi dziala,bo radio internetowe smiga,a i posurfowac po necie moge. Przez internet z play'a tez nie chce aktualizowac. Czy inni uzytkownicy tez to maja? Nie pomogla reinstalka. Dodam,ze jakis czas temu free-isms,a dokladniej ''Rozmowy'', bo tak brzmi spolszczona wersja tego programu z tego forum , nie chce sie uruchamiac,stalo sie to nawet nie wiem kiedy.. Wlaczalem kome i podczas uruchamiania sie jej,szukania sieci itp. Probowalem uruchomic rozmowy , program jakby zaczynal sie wlaczac,koma przyciela sie i sie nie wlaczyl do konca. Teraz ciagle probuje sie wlaczyc,ale juz jakby mialoby sie pokazac jego menu wylacza sie. To samo kiedys mialem ze standardowa przegladarka: wpisywalem www,odpalalem,zeby sie laczyla i sie wylaczala. Hard reset pomogl,ale zaczal sie problem z nastepnym programem. Nie wiem o co chodzi,a ciagle robienie resetow i instalowanie i konfigurowanie od nowa aplikacji nie bardzo mi sie podoba. Mieliscie podobne problemy? Pozdrawiam. |
Last post |
![]() |
![]() |
3 Feb 2012, o 14:10 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
HR w Symbianie to codzienność, ja już w tym roku dzisiaj trzeci raz robię, bo wywaliło mi Sklep Nokia
|
![]() |
![]() |
3 Feb 2012, o 14:25 |
Na nokii e61i cos takiego nie wystepowalo. Jest jakas opcja np w nokia pc suite,zeby zaraz po formacie i ladnie skonfigurowaniu wszystkiego zrobic sobie kopie?
chyba tym razem zainstaluje wszystkie aplikacje na karcie pam. i nie bede musial robic wszystkiego od nowa. |
![]() |
![]() |
3 Feb 2012, o 15:10 |
zibi305 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jest. Robisz kopie potem hr następnie przywracasz ją.
|
![]() |
![]() |
3 Feb 2012, o 16:00 |
michero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
HitFan wrote: HR w Symbianie to codzienność, ja już w tym roku dzisiaj trzeci raz robię, bo wywaliło mi Sklep Nokia Ja od kiedy mam E51, czyli jakieś 2-3 lata to ani razu nie robiłem HR i wszystko działa sprawnie i dobrze:) [ Komentarz dodany przez: HitFan: 3 lutego 2012, o 18:52 ] dużo modujesz? ![]() |
![]() |
![]() |
3 Feb 2012, o 16:54 |
Moze potem wgram najnowszy soft i cos sie polepszy,bo zepsuc sie jeszcze bardziej ma male szanse
![]() 360meter po hr nie wysyla nadal tych paczek,to chyba jakis blad z ich strony. |
![]() |
![]() |
3 Feb 2012, o 18:52 |
Dominik. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pan Waldek wrote: Moze potem wgram najnowszy soft i cos sie polepszy,bo zepsuc sie jeszcze bardziej ma male szanse ![]() Powinno zadziałać, przynajmniej ja miałem taki problem i po aktualizacji nowego oprogramowania wszystko wróciło do normy ![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 3 lutego 2012, o 17:56 ] Bynajmniej nie miałeś... czy Przynajmniej ty miałeś... ![]() Błagam, to zupełnie dwie odrębne i różne znaczeniowo konstrukcje gramatyczne... ![]() Szczerze mówiąc, to moja nauczycielka od języka polskiego nie zwracała na to uwagi, zatem nie wiem jaka jest poprawna konstrukcja gramatyczna, ale zastosuje się do Twoich wymagań. Edytowałem ten wyraz. |
Last edited by Dominik. on 3 Feb 2012, o 19:00, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
4 Feb 2012, o 00:24 |
Pan Waldek wrote: 360meter po hr nie wysyla nadal tych paczek,to chyba jakis blad z ich strony. Chyba potwierdzę, zauważyłem, że u mnie też nie da się przesłać od 50h |
![]() |
![]() |
4 Feb 2012, o 00:32 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
u mnie kiedyś nie wysyłał przez 120 godzin, i ręcznie też się nie dało wysłać. Ale w końcu samo sie naprawiło i ruszyło
[ Dodano: 3 lut 2012, o 23:31 ] a teraz widzę też nie działa. I to na 3 telefonach |
![]() |
![]() |
5 Feb 2012, o 20:47 |
hard reset i pobranie instalki z oficjalnej stronki oraz gorące modły odniosly sukces i wlasnie znow wyslalem paczuszke
a juz sie balem,ze nie przysla mi nastebnego bonu,bo sie zbliza powoli termin ^^ |
![]() |
![]() |
5 Feb 2012, o 21:09 |
To nie była twoja wina i formaty nie były potrzebne, panika też nie. U mnie i u davvida też nie przesyłało, więc problem był u nich. Ale już ok, bo u mnie samo przesłało dane godzinę temu
|
![]() |
![]() |
5 Feb 2012, o 21:20 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a u mnie dalej nie idzie
![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 12 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Symbian S60 » Pomoc Techniczna » [S60] Software |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)