To co mam na sprzedanie:
- Nokia 5310 XpressMusic - niebieska wersja kolorystyczna. Stan telefonu oceniam co najmniej na dobry +. Telefon został zakupiony 19 września 2008r. Szczegóły stanu telefonu: wyświetlacz nie porysowany (była naklejona standardowa folia ochronna, po odklejeniu kupiłem zastępczą, która jest do tej pory, telefon nie miał żadnej ok. 2-3 tyg.); złącze USB było mało używane, więc zaślepka mało przeszła (do transferu plików używałem BT, USB używałem tylko do aktualizacji oprogramowania); na tylnej klapce jest folia ochronna; soft najnowszy (10.10), telefon raz odwiedził gwarancję ale tylko z okazji uwalonej aktualizacji; małe odejście dwóch warstw (nie wiem jak to nazwać, nigdy go nie rozkładałem) w lewym dolnym rogu; oczywiście wszystkie przyciski sprawne (włącznie z dedykowanymi muzyce).
- karta pamięci MicroSD 2GB - mało używana, od 28 lutego 2009 r. użytkowałem kartę MicroSD HC 8GB a standardowa leżała odłogiem
. Aktualnie jest w stanie sformatowania bezpośrednio na telefonie.
- ładowarka AC-3E - wiadomo, działałem na niej zawsze za czasów używania tej Nokii, nigdy nie miałem z nią żadnych problemów, sprawna jest.
- bateria BL-4CT - nie mam co do niej zastrzeżeń
- kabel CA-101 - używany wraz z 5310 tylko podczas aktualizacji oprogramowania. Sam kabel użytkowałem także do "bawienia się" w sprawach softwareowych w mojej obecnej 5800.
- zestaw słuchawkowy HS-45 z AD-57 - mało używany, od 18 listopada 2008 działałem na kupionym HS-45 z AD-43. Wraz z zestawem są gąbki mało używane (tak na marginesie, jedna z tych z zestawu, którego używam już po części pękła, te sprzedawane są w stanie idealnym).
- karta gwarancyjna - jedno podbicie, w związku z w/w wgraniem oprogramowania po zwalonej aktualizacji
- paragon zakupu telefonu
- płyta CD - widzę największe dwie ryski ok. 1 cm, mało używana. Sterowniki od kabla brałem z sieci
- ulotka "szybki start" - nieużywana
- instrukcja obsługi - j/w
- opakowanie wraz z dwoma "wytłaczankami", więc wszystko jest na swoim miejscu w pudełku