![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Opinie o modelach » Pochwal się swoim telefonem |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 3 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
6220classic - drobne modyfikacje. |
---|
![]() |
2 May 2011, o 18:35 |
adamke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hejo.
Nokia 6220c Co zostało zmienione? -Hack telefonu za pomocą HelloOX 2.03. -Wgrane patche: Open4All, BassBoost Patch, InstallServer_FP2. -Wgrany patch na kompresję zdjęć. -Wgrany motyw "Touch Blue by Flashorn" -Zmieniona czcionka na "Nokia Aurelius" i lekko przerobiona za pomocą FontRouter Man (pomniejszona i przekrzywiona. Pozmieniałem opcje których nie rozumiem. - Czcionka prezentuje się bardzo ładnie. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
2 May 2011, o 18:40 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
9 Jul 2011, o 18:14 |
adamke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Spora aktualizacja;
![]() Dodałem kilka patchy, dodam jeszcze trochę. ![]() Patche: Bass C2Z Disable Standard Themes Disable Background Disable Java Security Disable KeyLockNotes Disable OperatorMenu InstallServer_FP2 Open4All Patch na kompresję zdjęć Wyłączenie dźwięku migawki Wgrane efekty Kastora - Haze&Gwiazdki Wgrane N-Gage 1.40 z patchem NoTrial by bodyz 4 gry N-Gage: RE, Tetris, Crash Bandicot, Arkanoid (nie pamiętam nazwy) Motyw by MMMOOO - Rays Symbian Anna W planach mam oczywiście jeszcze podmianę aplikacji systemowych, aplikacjami firm trzecich, oraz poukrywanie aplikacji systemowych. ![]() Czcionka to BauHaus, dostępna w naszym DL. Tu na ostatnim screenie widać, że nie ma ramek wokół kart. |
Last edited by adamke on 9 Jul 2011, o 18:16, edited 2 times in total. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 3 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Opinie o modelach » Pochwal się swoim telefonem |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)