Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Uprzejmie informuję, że od dziś zostawiam tego użytkownika w spokoju. Czas skończyć tą dziecinadę, bezsensowne wygłupianie się. Tak więc przepraszam wyżej wymienionego użytkownika za straty moralne oraz umysłowe poniesione w wyniku mojego znęcania się psychicznego. Mam nadzieję, że nasza egzystencja na tym forum będzie przebiegała bez zbędnych zakłóceń.
A ja się zastanawiam, po kiego CeHa Aero12 lubi tak wszystkich oceniać, a w szczególności rzucać minusami na prawo i lewo, skutkiem czego rujnuje sobie jakąkolwiek sympatię. Naprawdę zastanawia mnie motywacja takich działań. Po co?
Te minusy chyba mają uzasadnienia,więc nie wiem po co pytanie. No fakt,bardzo lubię wlepiać minusy za prośby w dziale download.Ale to oni powinni być karani za nieczytanie regulaminu (dowód ? Prośba o aplikację w dziale Aplikacje Java 240x320) i za wlepki minusów z komentarzami
No akurat ten post z tym w 'du** mnie pocałuj' to pamiętam, chodziło o to, że sobie jakiś człowiek napisał 'daj reup' czy coś takiego, więc moim zdaniem reakcja nie była przesadzona na coś takiego