![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Symbian S60 » Pomoc Techniczna » [S60] Firmware |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 13 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[E51] Aktualizacja oprogramowania |
---|
![]() |
4 Jun 2009, o 15:45 |
Endrian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam.
Mam ochotę na aktualizację mojego oprogramowania w Nokii E51 i w związku z tym mam kilka pytań : 1. Jeśli przeprowadzę aktualizację to również będzie nowa wersja oprogramowania w języku Polskim? 2. Po aktualizacji oprogramowania telefon będzie nadal bez blokady sim-lock? 3. Po przeprowadzeniu aktualizacji IMEI pozostaje taki sam? 4. Jeszcze nigdy nie próbowałem aktualizować softa w telefonie, więc jeśli do tego użyję programu Nokia Software Updater to on wszystko za mnie zrobi i po zakończeniu instalacji będę już mógł uruchomić telefon? |
Last post |
![]() |
![]() |
4 Jun 2009, o 16:00 |
Pein ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Endrian wrote: 1. Jeśli przeprowadzę aktualizację to również będzie nowa wersja oprogramowania w języku Polskim? Jeśli kupiłeś telefon w Polsce to napewno.Endrian wrote: 2. Po aktualizacji oprogramowania telefon będzie nadal bez blokady sim-lock? Tak.Endrian wrote: 3. Po przeprowadzeniu aktualizacji IMEI pozostaje taki sam? Tak.Endrian wrote: 4. Jeszcze nigdy nie próbowałem aktualizować softa w telefonie, więc jeśli do tego użyję programu Nokia Software Updater to on wszystko za mnie zrobi i po zakończeniu instalacji będę już mógł uruchomić telefon? Tak. ![]() |
![]() |
![]() |
4 Jun 2009, o 18:25 |
michero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ad 1
Może nie tyle w Polsce,co u polskiego operatora czy w polskim sklepie jakimś. Bo jak kupił np na allegro,to dalej jest w polsce,to telefon niekoniecznie musi mieć polski pc:) powiedz gdzie kupiłeś telefon to my spróbujemy wywróżyć coś więcej:) albo sprawdź czy podaj swój pc to dostaniesz pewną informację;) |
![]() |
![]() |
7 Jun 2009, o 12:33 |
Telefon kupiłem na allegro ale mam do niego dowód zakupu i na nim pieczątkę ze sklepu AVANS.
|
![]() |
![]() |
7 Jun 2009, o 12:34 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No to język polski na pewno się zachowa.
|
![]() |
![]() |
7 Jun 2009, o 13:59 |
A jeśli sam przeprowadzę aktualizację softa to przepadnie mi gwarancja?
|
![]() |
![]() |
7 Jun 2009, o 14:00 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Po Nokia Software Updater - nie przepadnie.
|
![]() |
![]() |
7 Jun 2009, o 17:59 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
phoenixem też jeśli nie zmienisz PC i wgrasz trybem "restore user product" (chociaż nie wiem, może refurbish też można
![]() |
![]() |
![]() |
7 Jun 2009, o 18:03 |
Pein ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
_NeedSpeed_ wrote: (chociaż nie wiem, może refurbish też można ) Nie można. |
![]() |
![]() |
8 Jun 2009, o 15:29 |
A co z programami??
Bo teraz mam Adobe Reader LE v1.5 i QuickOffice v3.8 Czy po aktualizacji softa będą te same wersje czy nowsze?? Bo jest dostępny Adobe Reader LE v2.5 i QuickOffice v6.0 |
![]() |
![]() |
8 Jun 2009, o 16:39 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Są częścią softu, więc jeśli jakieś nowsze wersje były wypuszczane, to powinny się wgrać.
|
![]() |
![]() |
10 Jun 2009, o 16:05 |
Przeprowadziłem aktualizację oprogramowania na mojej Nokii E51 ale niestety programy takie jak : Adobe Reader czy QuickOffice nie zostały zaktualizowane, chociaż cały soft zajmował 81,2 MB. Jednak zaciekawiło mnie podczas instalacji aktualizacji to, że wyskoczyły jakieś 2 błędy dotyczące instalacji jakichś sterowników, ale telefon działa normalnie. Czy to mogło wprowadzić jakieś błędy do oprogramowania??
|
![]() |
![]() |
10 Jun 2009, o 17:03 |
michero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Móc pewnie mogło,ale skoro działa to nie ma co się przejmować;) i moglibyśmy postarać się powiedzieć coś więcej,gdybyś napisał jakie błędy wyskoczyły
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 13 posts ] Previous topic | Next topic |
|