![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Telefony Innych Marek » Dyskusje & Pomoc » Samsung |
Previous topic | Next topic Page 2 of 3 [ 41 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Android 1.5 na Samsungu Avilla! |
---|
![]() |
18 Oct 2011, o 16:43 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Phi.. 1.5 Jakby to był 2.3 to by można się było jaaaraaać
![]() |
Last post |
![]() |
20 Oct 2011, o 13:40 |
mikas1996 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a ja i tak nie zmienię mojej 5800 na avilli^^
|
![]() |
20 Oct 2011, o 23:00 |
delirein ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jak dla mnie to facet albo próbuje sobie zrobić 1 kwietnia na 1 listopada
![]() albo wypuści coś takiego... w postaci skina na aville to jest skin WP7 na avillę. Mogę jeszcze powiedzieć tyle: na forum o LG KP500 coś takiego robią od dawna, przykład to WP7 na LG GD510 albo przykładowy screen z LG KP500 - imitacja WP7 i Androida ![]() ![]() ![]() ale to są wszystko skórki... nie ma szans żeby na wymienionych przeze mnie telefonach poszło coś innego niż oryginalny system.... |
![]() |
21 Oct 2011, o 14:16 |
Przecież od początku mówiłem że tu coś śmierdzi fejkiem
![]() |
![]() |
21 Oct 2011, o 14:39 |
EriX05 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dmpwciak, Poczytaj sobie na stronie . To nie jest nakładka graficzna którą dodajesz do folderu Res w sofcie MXI2 , To ma być android i nie wrzucaj tego typu screenów i filmów bo to nie nakładka .W nakładce graficznej podmieniasz tylko pliki nif i tp a tu co innego już rok pracują nad tym androidem . Zwykłego 1.5 loaderowali coś takiego i sie udało tylko tyle że go ulepszają . A nakładkę graficzną możesz robić w niecały miesiąc a nie rok. Na tym androidzie pójdą gry z 1.5 itp zmieni wygląd baterii i wq wszystko , a skórka tylko pulpit i menu.
|
![]() |
21 Oct 2011, o 15:08 |
Vipe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
EriX05 wrote: dmpwciak, Poczytaj sobie na stronie . To nie jest nakładka graficzna którą dodajesz do folderu Res w sofcie MXI2 , To ma być android i nie wrzucaj tego typu screenów i filmów bo to nie nakładka .W nakładce graficznej podmieniasz tylko pliki nif i tp a tu co innego już rok pracują nad tym androidem . Zwykłego 1.5 loaderowali coś takiego i sie udało tylko tyle że go ulepszają . A nakładkę graficzną możesz robić w niecały miesiąc a nie rok. Na tym androidzie pójdą gry z 1.5 itp zmieni wygląd baterii i wq wszystko , a skórka tylko pulpit i menu. Dowód? |
![]() |
21 Oct 2011, o 16:10 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nakładkę można zrobić w miesiąc?
hahaha ![]() |
![]() |
21 Oct 2011, o 16:54 |
No właśnie, to tylko sucha teoria
![]() |
![]() |
21 Oct 2011, o 18:35 |
Hans ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
EriX05, skoro im się udało wrzucić tego 1.5, to czemu nie dali chociażby głupiego filmu?
btw. już nie lepiej by z monte tego próbować ![]() |
![]() |
21 Oct 2011, o 19:15 |
Z monte było próbowane (chyba , przynajmniej tak mówili) . No dobra , ja też mam wątpliwości ale za bardzo, się tym nakręciłem
![]() ![]() ![]() |
![]() |
21 Oct 2011, o 19:44 |
Hans ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Soft czekają jeszcze drobne poprawki, więc póki co tylko screen. ![]() |
![]() |
21 Oct 2011, o 23:46 |
delirein ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
EriX05 wrote: Z monte było próbowane (chyba , przynajmniej tak mówili) . No dobra , ja też mam wątpliwości ale za bardzo, się tym nakręciłem ![]() ![]() ![]() to czekaj.... ja uważam że to po prostu fake i tyle.... jeśli facetowi naprawdę uda się zrobić coś takiego to wtedy przyznam że się myliłem.... a zwiastunami fake'a są właśnie niczym nie poparte zapowiedzi... bo zdjęcie które jest na pierwszej stronie w twoim poście EriX05 nie jest żadnym dowodem. Nie ma większego problemu aby zrobić pozory że zainstalujemy androida na nokii c6 lub 5800 - 5 minut w gimpie lub innym programie graficznym i możemy startować z czymś podobnym do tego stardroida... tak jak mówię - jeśli okaże się że wgranie androida na avillę jest możliwe to człowiek który to zrobił będzie niezły... |
![]() |
22 Oct 2011, o 10:57 |
dmpwciak wrote: EriX05 wrote: Z monte było próbowane (chyba , przynajmniej tak mówili) . No dobra , ja też mam wątpliwości ale za bardzo, się tym nakręciłem ![]() ![]() ![]() to czekaj.... ja uważam że to po prostu fake i tyle.... jeśli facetowi naprawdę uda się zrobić coś takiego to wtedy przyznam że się myliłem.... a zwiastunami fake'a są właśnie niczym nie poparte zapowiedzi... bo zdjęcie które jest na pierwszej stronie w twoim poście EriX05 nie jest żadnym dowodem. Nie ma większego problemu aby zrobić pozory że zainstalujemy androida na nokii c6 lub 5800 - 5 minut w gimpie lub innym programie graficznym i możemy startować z czymś podobnym do tego stardroida... tak jak mówię - jeśli okaże się że wgranie androida na avillę jest możliwe to człowiek który to zrobił będzie niezły... No muszę przyznać że na 60% nie wierze że wgrali tego androida . Ale 40% to poprostu ciekawość i dlatego poczekam ![]() |
![]() |
22 Oct 2011, o 17:03 |
hubert123454 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
android na avilli i tak sensu nie ma ponieważ telefon ma słaby procesor i mało pamięci ram.
|
![]() |
23 Oct 2011, o 09:28 |
Nie to że ja tylko tym się nakręcam tutaj cytat pewnego użytkownika z forum Samsunga
Quote: ludzie , wyczytałem na keeg.ru że projekt toccodroid (przerobiony android na avile) ma dobiec końca ponieważ dualbutom ma zrobić bootloader |
Top |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3 Next Page 2 of 3 [ 41 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Telefony Innych Marek » Dyskusje & Pomoc » Samsung |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)