![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » GSM Zone » Nowości & Ciekawostki |
Previous topic | Next topic Page 3 of 7 [ 93 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Android 4.1 Jelly Bean także dla… Nokii N9 |
---|
![]() |
22 Jul 2012, o 16:42 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prostata czy Prostactwo? Windows 8 ma być okrojony z menu start i paska bocznego.
![]() |
Last post |
![]() |
22 Jul 2012, o 16:44 |
Qubi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tu okrajają, a zwolennicy i tak będą albo na zawsze żywym XP albo na troche młodszym seven. Co drugi windows to szajs
![]() ![]() BTW.pawelooss, Jakiego andka uzywasz? ![]() |
![]() |
22 Jul 2012, o 16:48 |
Qubi wrote: BTW.pawelooss, Jakiego andka uzywasz? ![]() Do fonów się nie nadaje. Chyba że RAZR MAXX. Chyba że chciałbym doładowywać co 6 godzin, bo dnia nie strzyma. ![]() Tablet Tracer Ovo 1.2 jako multimedialne centrum rozrywki. ![]() ![]() |
![]() |
22 Jul 2012, o 16:50 |
A myślałem że telefon bo z androida piszesz.
![]() |
![]() |
22 Jul 2012, o 16:55 |
Wodnik Szuwarek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss wrote: Prostata czy Prostactwo? Windows 8 ma być okrojony z menu start i paska bocznego. ![]() Prostata to raczej zupełnie coś innego ![]() Okrojony W8 i co z tego? Już dawno są aplikacje. Qubi wrote: Sprzedaje sie dobrze bo i reklama jest okej, i opinia o nich jest dobra. Support dobry, apek pełno i modyfikacji jeszcze więcej. WP7 nie zrobi kariery WP8 pewnie też. Przyszłosc to android. Chyba że coś jeszcze powstanie co będzie miało taki support i wsparcie. Ale napewno nie WP7 czy 8, one tego nie mają. Microsoft udostępnia studentom za darmo najlepsze narzędzie developerskie. Co udostępnia Google? Gówno i do tego promuje tylko amerykańskich studentów, a polskim mówi fuck off ![]() |
![]() |
22 Jul 2012, o 16:56 |
Tylko jak narazie WP to szjas i gówno totalne.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
22 Jul 2012, o 17:01 |
boczkens wrote: Kupiłem E7, która nie jest starą Nokią i wcale nie żałuję. Ten model akurat jest okej, tylko aparat mimo tych 8 mpx brak autofocusa robi swoje.. boczkens wrote: Wszystko co mi potrzebne na Symbiana jest, telefon działa płynnie, zero zwiechy, wszystkie strony działają. Czego chcieć więcej... W sumie niczego. Kazdy bierze i używa to co chce, jednak tutaj chodzi o co innego. I nie zbyt jaramy, bo ja tego bym tak nie nazwał. Tylko udowadniamy ze android jednak nie zejdzie z pierwszego miejsca prędko. boczkens wrote: Wy się tak jaracie w tych Androidach czy WP Wielką Porażką jara sie tylko Wodnik Szuwarek, ![]() |
Last edited by Qubi on 22 Jul 2012, o 17:01, edited 1 time in total. |
![]() |
22 Jul 2012, o 17:02 |
Nie ma to jak dyskusja o WP8 pod wpisem o (raczej) fejk fotce Żeli Bin na N9.
![]() Wodnik Szuwarek wrote: Uwaga na zielone bagienko ![]() >> Dlaczego Android jest powolny? Bo tak go stworzono – twierdzi były stażysta firmy Project Butter w końcu przywrócił właściwe priorytety, więc to już z grubsza od JB nieaktualne... ![]() |
![]() |
22 Jul 2012, o 17:06 |
Mati91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Symbian najleprzy ;_; !!!
|
![]() |
22 Jul 2012, o 17:10 |
Qubi, wiem, że jesteś "znafcą" wszystkich systemów i niech twoje zdanie będzie wyznacznikiem dla innych
![]() |
![]() |
22 Jul 2012, o 17:14 |
Ja moze "znafca" wszystkich, jednak ja nie hejtuje wszystkiego co nie zwie sie WP...
|
![]() |
22 Jul 2012, o 17:16 |
bombel201 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wodnik nie hejtuje też iOS
![]() ![]() |
Last edited by bombel201 on 22 Jul 2012, o 17:16, edited 1 time in total. |
![]() |
22 Jul 2012, o 17:16 |
delirein ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss wrote: Nie ma to jak dyskusja o WP8 pod wpisem o (raczej) fejk fotce Żeli Bin na N9. ![]() nie wiem czy taki fejk, skoro były już działające porty andka 2.3 i 4.0 na n900 ![]() |
![]() |
22 Jul 2012, o 17:22 |
Qubi wrote: Ja moze "znafca" wszystkich, jednak ja nie hejtuje wszystkiego co nie zwie sie WP... Hejtuję tylko Androida bo mam ku temu powody. Nigdy nie miałem MeeGo i BB, więc nie wypowiadam się na ich temat. Niestety większość hołduje zasadzie: "Nie wiem, ale się wypowiem" ![]() |
![]() |
22 Jul 2012, o 17:24 |
Hm a powody jakie? A i co do tego
Wodnik Szuwarek wrote: Niestety większość hołduje zasadzie: "Nie wiem, ale się wypowiem" To akurat miałem chwilowo WP7 i wypowiadam sie za pośrednictwem tego co odczułem po używaniu tego. Wystarczy godzina by sie zniechęcić. |
Top |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Next Page 3 of 7 [ 93 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests |
Board index » Strefa Główna » GSM Zone » Nowości & Ciekawostki |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)