Qubi wrote:Hm a powody jakie?
A luknij w mój podpis.
Qubi wrote:To akurat miałem chwilowo WP7 i wypowiadam sie za pośrednictwem tego co odczułem po używaniu tego. Wystarczy godzina by sie zniechęcić.
No nie wątpię

boczkens wrote:nie widzę czym Wy się tak jaracie w tych Androidach czy WP...
Wodnik Szuwarek wrote:Qubi wrote:Hm a powody jakie?
A luknij w mój podpis.Qubi wrote:To akurat miałem chwilowo WP7 i wypowiadam sie za pośrednictwem tego co odczułem po używaniu tego. Wystarczy godzina by sie zniechęcić.
No nie wątpię
Mati91 wrote: W du*** mam widgety, wgram sobie kastora i też jest fajnie...
Qubi wrote:HTC Mozart godzina używania i dość glazury. Więc łaskawie hejtuj dalej, ale nie osądzaj lub wnioskuj czy wypowiadam się na podstawie jakiejś wiedzy czy od tak. Sam wielki fanatyk WP wielce broni, ktoś kiedyś napisał czy Ci za to płacą.. Wszędzie bronisz WP hejtujesz wszystko inne, co jest lepsze.
bombel201 wrote:czy mi się wydaje czy kiedyś w pogaduchach pawellooss dal linka do postu gdzie sam wodnik przyznał że wp nie jest dopracowane?
delirein wrote: nie wiem czy taki fejk, skoro były już działające porty andka 2.3 i 4.0 na n900a to jest po prostu kontynuacja tego projektu
Wodnik Szuwarek wrote:A luknij w mój podpis.
Wodnik Szuwarek wrote:Kupiłem okazyjnie nówkę Lumię 710 za 500zł - jest tania i szybka. Nawet bardziej ją polecam od 2 razy droższej Lumii 800.
pawelooss wrote:Hehe, a przy premierze zachwalałeś ją, że będzie akurat odpowiednia dla gimbusów jak adrian219.
juz kilka fonów ma mniej lub bardziej zbugowanego JB wiec raczej jest to mozliwepawelooss wrote:Na N9 był wprawdzie ICS, ale czy tak szybko uwinąłby się już z JB? Jeśli jest temat z dostępnym softem, to zwracam honor.
pawelooss wrote:Wodnik Szuwarek wrote:A luknij w mój podpis.
Nieaktualny od wdrożenia Projektu Masło.
pawelooss wrote:Wodnik Szuwarek wrote:Kupiłem okazyjnie nówkę Lumię 710 za 500zł - jest tania i szybka. Nawet bardziej ją polecam od 2 razy droższej Lumii 800.
Hehe, a przy premierze zachwalałeś ją, że będzie akurat odpowiednia dla gimbusów jak adrian219.
Return to Nowości & Ciekawostki
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests