![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Telefony Innych Marek » Tutoriale & Triki » Tutoriale Google Android |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 3 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Android jako bezprzewodowa Kamerka internetowa |
---|
![]() |
2 May 2011, o 17:28 |
LubiaK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam !
Kamerka powinna chodzić na wersji Androida 2.1 ale na starszych też można spróbować -Wchodzimy na: -Pobieramy tam Klienta na PC zależnie od systemu Windows lub Linux -Pobieramy tez na tej stronie aplikacje na telefon DroidCam Wireless Webcam lub pro -Musimy się teraz połączyć przez WiFi -włączamy aplikacje w telefonie pokazuje ona nam port i IP -teraz włączamy program na PC i wpisujemy to samo IP i port co pokazuje aplikacja w telefonie -odłączamy inne kamerki od kompa włączamy np. Skype w Skype przechodzimy do ustawień kamerki żebyśmy widzieli podgląd. -klikamy Connect w programie PC -jeśli połączy zauważymy że telefon ma włączoną kamerkę ,jeśli mimo to nie widzisz obrazu na Skype to pogrzeb w ustawieniach kamery na Skype i tam można wybrać kamerkę DroidCam -jeśli dalej występują problemy wyłączcie pamięć masowa w telefonie.Nie wiem czy to ma wpływ ale mi wszystko zaczęło śmigać gdy to odhaczyłem. Dodam jeszcze, że kamerka powinna chodzić także na USB tylko trzeba pokombinować ![]() Tutorial: |
Last edited by LubiaK on 2 May 2011, o 17:40, edited 1 time in total. |
Last post |
![]() |
![]() |
2 May 2011, o 17:31 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Byś chociaż treść zmienił, a nie
Quote: pokaże wam jak ze swojego LG GT540 udało mi się zrobić kamerkę internetową ![]() |
![]() |
![]() |
2 May 2011, o 17:40 |
LubiaK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
HitFan, już tak się nie bij poprawiłem
![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 3 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Telefony Innych Marek » Tutoriale & Triki » Tutoriale Google Android |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)